pátek 4. května 2007

Před Fidelem, za Fidelem nikdo nesmí stát...

... jinak si nebudeme hrát! Jak že to s ním dopadlo?

Frankistka a fidelistka (no tak, holky, rozdělte si to aspoň) v jednom věnuje maverickovi jako kompenzaci za to, že na komentáře neodpovídá do deseti minut.

Tak, jak ono to vlastně bylo s Fidelem. A Franciskem – nemůžu ho pořád zanedbávat jenom proto, že umřel.
10. dubna byl termín odevzdání práce. Profesorka Pittová mi domluvila termín 11. Odevzdávala jsem 12. Ovšem jaké drama tomu předcházelo!
Profesorka Pittová sice domluvila termín odevzdání o den později (což jsem si přeložila jako "do konce týdne"), nicméně ještě netušila, že v hlubinách mého počítače se ukrývá ještě jedenáct fidelovatých stránek, které její oko a propiska ještě nezahlédly. Popravdě, neměla jsem odvahu jí další jedenáctistránkový opus dát, protože jsem měla dojem, že teď už mě jím skutečně umlátit musí.
Uznávám, že předtím jsem byla na kolegyni Mathildu zlá a snažila jsem se ji tahat z hospody, aby mi šla pomoct, ale nakonec se mi hodila. Původně mě v tom sice chtěla nechat plavat, ale nakonec jsem ji donutila, aby zneužila svých známostí, které si tvoří, když se válí v hospodě nebo po Vyšehradě. Proto tedy se zoufalým výkřikem "ayudameeee!!!" zaútočila na icq nebohé Aries. Dál už to bylo strašné především pro ni: Slibuji, že už nikdy nenapíšu nic jako "suponido, deponido nebo proponido." (Angličtináři nechť si představí např. "I have readed".) A už nikdy nebudu tvrdit, že Urrutia vyjadřoval své antikomunistické názory v punčochách (medias – punčochy; medios – média).
Spolupráci (= Ariesinu práci) jsme ukončily 12.4. v 02:29. Mezitím jsme však započaly spoustu nových a lehce kontroverzních projektů. Kupříkladu mě napadlo, jestli by Veronika na tohle nechtěla napsat nějaký pěkný slash. (To nevadí, že nerozumíte, když budu vysvětlovat, dopadnu zase takhle – viz druhá půlka diskuze.)
Při této příležitosti mi Fidel, zřejmě jako pomstu za to, že z Kuby nám nemůže rozhodit hospodářství, rozhodil aspoň spánkový režim. Takže ano, zjistila jsem, že tři až čtyři hodiny spánku jsou i několik dní po sobě dostačující, čehož doteď zneužívám, ale zřejmě si to střádám a prospím důchod. Jestli do nějakého půjdu, teda.

Ráno jsem Fidela dv... a Franciska dvakrát vytiskla, zabalila do dvou stejných desek a svá jednovaječná děťátka nesla do kanceláře. Jak teskno mi bylo, když si je VB brala do svých spárů! Ani jsem si jich pořádně nestačila užít. Jak byli roztomilí v těch zelených deskách...

Po čtrnáct dní jsem o nich neslyšela ani slovo. Až včera. Včera, kdy jsem se poprvé po několika dnech probudila bez nemoci, jež mi zabránila přesně na den čtvrtého výročí publikovat příspěvek s poutavým názvem Jedna, dvě, notor jde pojednávající o mé první skutečné kocovině. SMS od Sanchy mě vrátila do stavu před čtyřmi lety a jedním dnem. "Buď ráda, že tady nejseš. Ráno přijdu do školy a na nástěnce je, že odpoledne obhajujeme maturitní práci..."
Hm. Ne že bychom snad už něco věděli v pátek před volnem. Marně v sobě hledám stopy po překvapení. Ale asi umím být už jenom nasraná.
Posudek od oponentky mi Sancha tlumočila přes sms. Tak obhajoba prý zítra v osm. Ještě, kdyby nám tak někdo řekl, co na té obhajobě vlastně máme dělat.

Do toho se dozvídám, že propadám z matiky. Protože z historicky poslední čtvrtletní práce jsem získala celé... čtyři body ze třiceti! A přitom jsem předpokládala aspoň deset. Jsem skromná.
Na opravu mi stačilo získat osm bodů. Otec Třídní dnes dal oběma skupinám stejné zadání. Jaká náhoda! Jaká záchrana matematického dementa!

No ale ta obhajoba. Předcházela jí opět skoro probdělá noc (dobře, do půl druhý) s Fidelem, kterou jsem povětšinou strávila přemýšlením, co bych si asi tak měla připravit. Vysvětlit nedostatky uvedené v posudku? Například: úvod nemám, protože jsem byla líná, shrnutí nemám, protože jsem byla líná, obsah nemám, protože mi přišlo směšné psát obsah pro dvě kapitoly. Anebo tu práci zase budu přeříkávat, ačkoliv ji stejně obě četly? Tak s Fidelem mám za sebou těch probdělých nocí víc, toho dohromady dám, ale k Franciskovi by to chtělo výpisky.
A v biologii se prý ptali na pojmy. Co když se mě zeptají, co znamená FET y de las JONS*?
Nakonec jsem skončila s tím, že jsem měla stránku výpisků o Franciskovi, stránku výpisků pojmů, neuměla jsem ani jedno a usnula jsem.

Ráné jsem zjistila, že nikdo z obhajujících neví, co má na obhajobě dělat. To nám profesorka Pittová s profesorkou Loveszajícovou řekly až na místě. Jelikož umím velmi dobře zakňučet, že je nefér brát to podle abecedy, protože jsem skoro na začátku a to celý život (a přežijte s tímhle třináct let vzdělávání!), šla jsem jako poslední. (Bylo to děsně veřejné – kromě vedoucí a oponentky tam sedělo publikum o počtu celých pěti lidí!) Za tu dobu jsem stihla vymyslet celý úvod, vlastní shrnutí i cíl práce, který mi v samotném projektu chyběl, protože mimo to, že jsem byla líná, jsem se také dlouho domnívala, že ta práce vlastně žádný cíl nemá. (Kromě toho, aby se vlk nažral – to je nomen omen – a kozy zůstaly celé.) A kolik v případě nouze člověk najednou vymyslí vznešených cílů!

Taky mě napadlo, jaký já jsem bývala byla mohla mít hezký úvod. Profesor ten-co-si-během-hodiny-několikrát-málem-vykašle-plíce-nebo-jak-jsem-ho-tu-minule-pojmenovala chodí po kabinetech a po kancelářích a předčítá z práce jisté spolužačky, jež pojednává o leukémii. Co je pravdy na tom, že práce její je ještě větší kompilace než ty naše, ba skoro plagiát, nevím, nicméně mě mohutně inspirovala svým úvodem:
"Opisovala jsem z knih, opisovala jsem z internetu. Psala jsem doma, psala jsem ve škole, ale nejlépe se mi psalo u přítele na posteli."

Strychninová verze: "Někdy jsem psala střízlivá. To mi moc nešlo, tak jsem otevřela pivo. Pak druhé, pak třetí, někdy i čtvrté. To se mi psalo nejlíp. Stejný účinek jsem pozorovala i po půl litru vína."
No proč mně tam chyběl úvod, můžete mi to někdo vysvětlit?!

A ať máme pozitivní závěr: Teď už můžeš umřít, Fideli!


P.S.:A už se mě prosím neptejte, kdy budu maturovat. Ano, přesně na čas, kdy ve Francii proběhl krvavý týden. Nicméně, já to opravdu nevím přesně. Laskavě si uvědomte, na jakém ústavu že se to nacházím. Čas maturity nám budou rozesílat o svaťáku mailem.


* (zase jsem na ni zapomněla)
Falange Española Tradicionalista de las Juntas de Ofensiva Nacional – Sindicalista






79 komentářů:



  1. All: Tímto bych rád jménem svým a jménem zbytku své rodiny poděkoval schizofrenikým sestrám Frankistce a Fidelistce za velmi odborně napsaný spot, mě věnovaný... Je to pro mne neskonalá čest a jsem jim oběma povinován vděčností...
    PS: Já nevím, je to špatný a troufalý, když si člověk začne připadat jako ten Fidel,když už mu i články věnujou?
    PPS: Teď vědci v tý zemi co ji má Fidel na dostřel a na mušce přišli na to že nedostatek spánku koreluje s obezitou. Doporučoval bych obezřetnost, aby ti Iráčtí gerbeři u velvyslanectví neztratili svůj dobře, leč marně, skrývaný zájem
    :-))))

    OdpovědětVymazat


  2. ty_vis_komu_to_je: Tak teď už VÁM za zpoždění nikdy nevynadám...Získali jste si mne :-)))
    {snad google tuhle mou fintu neprokoukne :-))) }

    OdpovědětVymazat


  3. ty_vis_komu_to_je: Mě nepřestanete překvapovat... Vy kromě vrčení ovládáte i kňučení jo?! Bezvadný! 1*

    OdpovědětVymazat
  4. Porcelain Doll4. 5. 2007 18:31:00



    Nemáš zač, děláme to rády!

    ad PS: Jestli si připadáš jako Fidel, tak ti to nezávidím. Střeva člověku dokážou pořádně znepříjemnit život.

    ad PPS: V tom případě by mi asi tak devět z deseti doktorů zakázalo spát.
    Mimochodem, za některé vědecké závěry, na které přišla ta země, co ji má Fidel na dostřel a na mušce, by si snad i zasloužila, aby ji odstřelil.
    Nevím, co to jsou gerbeři, ale rozhodně žádné iracké nechci.

    OdpovědětVymazat
  5. Hele to si nevybereš...

    když seš na začátku abecedy, tak si přijdeš hrozně na ráně. Ale když se plácáš někde uprostřed, nejsi na tom o moc líp - tam pro změnu rádi hmataj kantoři, který na abecedu kašlou...

    A volal Fidel, že teda děkuje za svolení, ale že by ho potřeboval kolkovaný, trojmo a s podpisem alespoň pěti vůdců kubánské opozice, kteří jsou na svobodě a jako takoví způsobilí k právním úkonům... Tak nevim, co tim myslel...

    OdpovědětVymazat
  6. Porcelain Doll4. 5. 2007 19:18:00



    No jo, zmetek, si to jistí - "kteří jsou na svobodě"...

    OdpovědětVymazat
  7. Ano...

    ...celkem překvapivě, že?;-)

    OdpovědětVymazat


  8. Vaše škola bude asi docela drsná. Chtít po studentech něco takového by na našem gymplu nikoho ani nenapadlo.

    OdpovědětVymazat


  9. Skvělý trénink na diplomku. Akorát tam je fakt, že téměř půlku práce vedoucí ani neviděla, dost velký průser :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Panenko,

    některé výše odkazované jedince bych moc nevzpomínala, pamatuješ, jak to dopadlo posledně (už odpověděla?)?

    OdpovědětVymazat
  11. little.punkie4. 5. 2007 21:56:00



    No.. nejspíš se mám na co těšit, jelikož na střední, na kterou mimochodem nastupuju v zářé (tss) jsem ve třídním výkazu první. No že já se na to nevykašlu.

    OdpovědětVymazat
  12. punkie,

    myslim, že nevykašleš;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Porcelain Doll4. 5. 2007 23:02:00



    r1: To teda byla divná škola!:o)

    Laura: No vidíš, to jsem ještě zapomněla dopsat... že jsem pak na čtvrté stránce zapomněla jednu z Ariesiných poznámek. Tiše doufám, že vedoucí už to znova nečetla a že oponentka si myslí, že to je poznámka od vedoucí.
    Vlastně jsem taky zapomněla dopsat, že jsem pak při obhajobě Aries dobrovolně přiznala, abych se vyhnula případné pozdější trapné situaci se zapomenutou poznámkou.
    S touhle pamětí bych fakt neměla psát jeden příspěvek ve dvou dnech.

    Ness: Já si to pamatuju, ale Mathilda si to prý chce zopakovat;o)
    Ještě ne. Předpokládám, že pročítá zákoník, aby něco našla;)

    punkie: Musíš: "Cooo? Zas podle abecedy, jo? To se vám zdá fér?" A takhle musíš hned od začátku.

    OdpovědětVymazat
  14. A Galahade,

    já jsem uprostřed abecedy, ale zas tak často jsem vyhmátlá nebyla. Že by výjimka potvrzující pravidlo? :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ness...

    ...to já nevim... Jestli taky nezáleží třeba na tom, cos měla za vyučující... Když si vyučující na tu abecedu hraje, tak se doprostřed dostane málokdy...

    OdpovědětVymazat


  16. Propuesto, depuesto, repuesto, dispuesto...super blog dievka, drzim palce..co je to po cesky svatak

    OdpovědětVymazat


  17. Kdybychom měli dělat takovéto práce, většina by k té maturitě ani nedošla. Kupříkladu na biologii, která je letos do rozvrhu zařazena spíš jen tak symbolicky, stačilo ke klasifikaci napsat jednostránkovou úvahu a dvoustránkový referát, přičemž hoši to během celého pololetí ani nezvládli - pěkná pětečka.

    OdpovědětVymazat
  18. Porcelain Doll5. 5. 2007 13:21:00



    mery: Já vím, ale skrytá poner jsou mým morem;o) Nicméně léčím se.
    Svaťák je týden před maturitou, kdy studenti dostanou volno, aby se učili. Hojně bývá užíván i k jiným účelům.

    guano: Předpokládám, že u nás by stačilo přijít do ředitelny s obálkou, ale tát řek, že prý se mám aspoň trochu snažit:o)

    OdpovědětVymazat
  19. Panenko...

    ...ale úsilí vynaložené na cestu do ředitelny s přetěžkým břemenem v obálce by se za trochu snahy též dalo považovat;-)

    OdpovědětVymazat


  20. upřímnou soustrast

    něco podobnýho jsme na gymplu psali jen jednou, dostala jsem za tři, protože jsem to prý opsala (což teda nebyla pravda, protože v tom středověku jsme net doma neměli) a když mi to teda profesorka nedokázala, byl to krásný 2- za chybějící obsah a číslování stran, hhhh

    OdpovědětVymazat


  21. galahad: podle mě je chyba v tom jak definuješ prostředek? určitě nějak jako 5 jmen nahoru a dolu od toho opravdu prostředního a to je jasný že se dost trefujou do týhle oblasti :-)

    PD:
    ad ad PS: smůla, jako Fidel už si zase nepřipadám, omezil jsem majonezy a zase zažívám normálně :-( /eště že jsem s tím podezřením ohledně oslabené střevní stěny nešel k doktoroj, vypadal bych jako idiot - i když kdo ví, toho machra José Luise Garciu Sobreda jako Fidel si dovolit nemůžu a ti naši diletanti by mi třeba něco takovýho našli :-)/
    ad ad PPS: snad nejsi další z těch co by rády byly anorektičkama :-)
    btw. Gerberos je legendární tříhlavý pekelný pes strážce brány do podsvětí (z řecké mytologie) - já vím že správně je to s K, ale G se mi líbí víc a taky se to používá...
    a hluboce a poníženě se omlouvám,že jsem zaměnil izraelce za íráčany (kurnik kdyby se to už kurnik pořádně pomydlili a sjednotily tak by se to nestalo)

    OdpovědětVymazat
  22. mavericku,

    máš pravdu, že jsem si v seznamu jmen vytvořil kolem toho prostředka jisté toleranční pole... Ale trochu jinak, než si myslíš. Já na to totiž šel od lesa a zkusil se vžít do kožichu průměrného abecedu nepoužívajícího kantora. Vyloučil jsem prvních a posledních šest jmen (protože jsou prostě moc u kraje) a jako prostředek, resp. ono toleranční pole přijal to, co zbylo...

    OdpovědětVymazat


  23. galahad: logika tvého postupu je téměř bezchybná. ovšem stojí a padá s úspěchem psychologické sondy...chtělo by to aby tvé závěry někdo verifikoval alespoň na malém statistickém vzorku kantorstva... sám bych to rád udělal, ale středení mám již bohužel za sebou a na VŠ se postupuje jinak...pokud by se ale ta tvá teorie potvrdila, byly by výsledky hodně, hodně zajímavé... při průměrném počtu žáků 30 ve třídě a za předpokladu, že počet abecedu ctících profesorů je zhruba roven počtu těch, jež na ni dlabou nám vychází:
    30-6-6=18, 18/30=0,6, a 12/30=0,4.
    závěr: Žáci uprostřed abecedního seznamu to mají do prdele o 20% blíž než těch krajních 6 z obou stran.

    OdpovědětVymazat
  24. Hoši,

    já teda byla třináctá, a zas tak často jsem zkoušena nebyla. Ovšem někdy to bylo sakra blízko.

    OdpovědětVymazat


  25. ness: no, vidíš, to sakra blízko je těch 20% blíž k pr**** :-))) děkujeme za podporu galahadovi teorie

    OdpovědětVymazat


  26. galahad: až budeš mit čas mohl bys to rozpracovat hlavičkou: Selekce individua na základě jeho pozice v alphabetikálním listu za předpokladu duality myšlenkových algoritmů examinátorů

    OdpovědětVymazat
  27. Mavericku...

    ...já už mam střední taky za sebou, takže bohužel výzkum už taky neudělám... Ale Panenka by ještě mohla:-)

    Jinak - býval jsem v třídním výkazu na kráááásném osmém místě a zkoušen jsem byl tak třikrát týdně...

    OdpovědětVymazat
  28. Porcelain Doll8. 5. 2007 20:21:00



    maverick: Jasně, svět se dělí na tlusťochy a anorektičky, jiná možnost neexistuje.

    Tak toho už znám;o)

    OdpovědětVymazat


  29. galahad: Tak myslíš, že bysme ji jako mohli oficiálně požádat? :-)

    PD: To máš pravdu, já jsem ale zase bohužel v tý skupině anorektiků a rád bych do jiný kolonky... a nedaří se a nedaří! :-)
    Jsem rád že ho znáš...už jsem se bál, že pro samou španělštinu a fidelštinu do Řecka nevidíš! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. mavericku...

    ...já už ji včera požádal. Taky už nemůže...:-/

    OdpovědětVymazat
  31. 2maverick

    Pár kilo ti klidně věnuji. Zn.: Zdarma :-)

    OdpovědětVymazat
  32. 2Ness

    thx, nabídku přijímám, kde a kdy proběhne předání? :-)

    OdpovědětVymazat


  33. Nechám na tobě. A nechceš přemluvit ještě Galahada, aby měl to vystoupení, co Panenka slibovala?

    OdpovědětVymazat
  34. NESS

    podle toho jaxe tu prezentuje ho nebude treba moc premlouvat :-))) proste pude! :-)

    OdpovědětVymazat


  35. Když už si tak notujete, tak ho jistě snadno přesvědčíš ;-).

    OdpovědětVymazat
  36. NESS

    jak notujeme, jsem tu nový, rad potnavam nove tvare (teda zatím spíš smajlíky :-)) btw. tesi me, slicna Ness, me jmeno je maverick... hlavne si ujasni kde se sejdeme (VSICHNI 3) :-)

    OdpovědětVymazat


  37. Tak sličná... díky, ale je vidět, že mě fakt neznáš :-). Jak tři? Ty chceš snad vynechat Panenku?

    OdpovědětVymazat
  38. Ness

    To v žádné, případě, jen jsem se ji neopovážil zmínit. btw. mám pocit že ona tak trochu vynechává nás, v posledních pošmourných dnech :-)
    A jen se nepodceňuj, Nessinko :-)

    OdpovědětVymazat


  39. Panenka bude maturovat (i když teda neví přesně kdy), takže se tu asi moc často vyskytovat nebude. Nessinkou sis to docela podělal, na to, že se neznáme, jsi nějakej moc přítulnej. Špeky pošlu po Mafaldě ;-).

    OdpovědětVymazat


  40. A samozřejmě jsem ten předchozí komentář psala já.

    OdpovědětVymazat
  41. 2Nessinka

    Přítulnej jsem pravě proto abysme se poznali!!! :-) Tak hlavně ať se jí ta matura, holce jedný naší, podaří :-))) Budu čekat :-)

    OdpovědětVymazat


  42. Broučínku, aby bylo jasno, jsem Ness. Zkomoleniny si laskavě nech od cesty. A moje touha poznat tě se právě začala od bodu mrazu blížit k absolutní nule.
    Já totiž nemám podezřele přítulné lidi ráda.

    OdpovědětVymazat
  43. Ness

    Teda takovejhle útěr jsem nečekal :-)))
    A je ještě nějaká šance, že by se naše, abych tak řekl, chladně diplomatické vztahy ještě kdy oteplily? (v rámci toho globálního oteplovaní apod.)

    OdpovědětVymazat
  44. mavericku...

    chtěl sem ti toho poměrně dost napsat, ale koukám, že Ness ti už všechno podstatný napsala...
    A jinak sem teda měl dojem, že s tim vystoupenim sme si to už vysvětlili...Nessinko...:-P

    OdpovědětVymazat
  45. Galahadečku,

    já stále doufám... (a taky bych hlavně ráda ty koblihy, přichází totiž opět období mé nadměrné žravosti).

    OdpovědětVymazat
  46. Porcelain Doll10. 5. 2007 17:10:00



    Že vám vstupuji do plodné debaty... Přiletěla Mafalda s objednávkou na "několik opravdu kvalitních špeků," tak jsem ji poslala i s maverickovou adresou do nejbližšího řeznictví, páč my nemáme špeky na rozdávání.

    OdpovědětVymazat
  47. Panenko...

    ...to je jistě celkem pochopitelný krok, ale - mám dojem, že to pro mavericka nebude mít to správný kouzlo, kvůli kterýmu si o ty špeky řekl...:-)

    A Nessinko, když už mě zdrobňuješ, mohl bych poprosit o protažení posledního "a" a oslovení tak upravila na Galahádečka;-) ...když už teda...

    OdpovědětVymazat


  48. all:Je zajímave, ze ac tu nejsem moc dlouho mr. galahad do mě vidí jak do kristalové koule...ano, opravdu mne nějaký řezník Krkovička neokouzlil tak abych na něm žebral špeky...proto tu obědnávku s díky a omluvou stornuji...
    PD: samzozřejmě jsme moc rádi, že ses k nám opět přidala...a opravdu nemáte? nebo něco jinýho - tak mě napadá, a jak se vůbec máte?
    Ness: a nemohl bych slečně nabídnou koláčky, když teda goblihy servíruje Galahádeček?
    galahadad: Mezi námi, jak to děláš že tebe nezpražila? :-)))

    OdpovědětVymazat
  49. mavericku nevidim...

    ...to byla prostá dedukce. Místo tvého bydliště jistě není řeznictvíprosté a kdyby ti stačil jakejkoliv špek, půjdeš a koupíš si ho sám, aniž bys to nějak rozebíral tady. Z toho tedy soudím, že Nessiny špeky prostě nejsou jen tak něco mezi masem a kůží;-)
    A nezpražila mě asi proto, že ode mě něco chce...
    Ad koblihy - mrkni do říjnovýho archivu. Tam zjistíš, proč tady ty dvě s těma koblihama pořád nedaj pokoj...

    OdpovědětVymazat
  50. galahadovi

    jemuž angličani říkaj Holmesi a indiáni "ten co všechno domyslí"...
    Kvalitou Nessiných (prosím všimněte si že nezdrobňuji)špeků jsem si jist jakože zítra vyjde slunce :-)Akorát mám strach, že mě za tuhle větu zase vykoupe... :-(
    Jinak se musím přiznat že jako somrák taky zrovna žádný úspěchy neslavím, takže pokud by ti něco od těch třešinkových naháněčů zbylo tak jsem ve frontě
    PS: sežeru klidně i ten pomeranč :-)

    OdpovědětVymazat


  51. Ty s těma koblihama, to nebyli třešinkáři, ale ptáčníci...:-)

    OdpovědětVymazat
  52. Porcelain Doll10. 5. 2007 21:15:00



    galahade, on ti to neuvěří, protože mě prokouk, že když píšu MP o Fidelovi, tak volím třešně, tudíž mi sem lezou jenom další a další komunisti;o)

    OdpovědětVymazat
  53. Panenko...

    ...mohl by. Nenapsal jsem totiž, že nejsem komunista já, ale ty lidi, co mi vnucovali ty koblihy:-) ...víš...?;-)

    OdpovědětVymazat


  54. PD: galahad má pravdu, panenko!!! a co víc, ted to teprve dává smysl! proto jdete tolik po tech koblihách...vy komunisti o ně chcete toho zlého kapitalistu ochudit...btw. jsem rád že své členství nepopírás, vy snad máte aspon nějakou hrdost :-))))
    galahad: ani v nejmenším jsem tě nepodezíral :-)

    OdpovědětVymazat
  55. mavericku,

    po důsledném zvážení (situace, ne těla) jsem dospěla k rozhodnutí, že své špeky si sobecky nechám pro sebe. Stejně mi ale zůstává záhadou, jak můžeš z mých komentářů odvozovat mé údajné fyzické kvality, když jsi mě nikdy neviděl (nebo viděl?! Řekni že nejsi Milan, prosím!).
    A pražím ráda a s chutí a neboj, Galahad je v pořadníku ;-).

    OdpovědětVymazat
  56. Porcelain Doll10. 5. 2007 23:26:00



    maverick: To jenom my, mladí komunisté, kteří ještě nedostali od normálních lidí přes držku.

    OdpovědětVymazat


  57. Ness:no dobře, už nebudu naléhat, každopádně kdyby sis to někdy rozmyslela tak napiš :-)
    A co bych pro tebe neudělal, řeknu to: Nejsem Milan! :-) Ale kdybych náhodou byl (ale nejsem!) tak bych se pěkně urazil... A y tvých komentářů tak usuzuju, protože někdo tak vyloženě psychicky, inteligenčně a...vůbec se vším tím na výši, prostě nemůže bejt fyzicky na níži :-)
    A galahada prosím zpraž přednostně... (nic ve zlým Galahadíku, ale radši ty než já :-)) )
    PD: Však si o to taky těma řečma koledujete... Podívej se na chudinku Kopřivu...když pomineme ten chlast, toho magora a vliv prostředí a absence hokeje, tak si za to mohla sama :-)))

    OdpovědětVymazat


  58. A taky jsem hrozně paranoidní - proč říkáš, že by ses urazil, kdybys byl Milan, když tvrdíš, že Milan nejsi?!
    A co se pražení týče - každému, jak si zaslouží. Já si vybírám dle nálady a aktuální situace!

    OdpovědětVymazat
  59. Ness

    To teda seš, a celkem mě zraňuje ta tvoje nedůvěra :-) Prostě nejsem, chtěl jsem aby to tak vyznělo (což ti asi došlo a tak jsem ze sebe tímhle vysvětlením udělal idiota :-))
    A pochválíš mě taky někdy?
    PS: A stou paranoiou něco dělej, koukni na mě - já vůbec nejsem...ale to neznamená že po mě nejdou :-)

    OdpovědětVymazat
  60. Maverick

    Já jsem paranoidní ráda. A ne, chválit nebudu, a na tebe konkrétně jsem ještě hodná!

    OdpovědětVymazat
  61. Ness

    Tak požór, požór, kuřátka, já jsem na tom vlastně ještě dobře, když jsem nic nedostal a náš vztah je někde kolem
    -273´ C... bych chtěl vidět toho chudáka co seš na něj opravdu, ale opravdu vysazená :-)
    a jinak paranoidní seš nejen ráda, ale i dobře :-)

    OdpovědětVymazat


  62. J� v�m. A jak� vztah?

    OdpovědětVymazat


  63. Jaký, jaký... velmi osobitý, řekl bych;-)
    A proč jsem v pořadníku?
    ...by mě docela zajímalo...

    A mavericku - my, mladá komunisté, si možná o pár přes držku koledujem, ale nikdo nám je nedá. Příkladně já sem velkej a bít velký lidi je nepraktický, neb ty se můžou celkem efektivně bránit... a navíc mam Matildu...
    A za Panenku to evidentně slízla Kopřiva, takže protentokrát taky nic...:-P

    OdpovědětVymazat


  64. Osobitý? Bych řekla spíše žádný. Kdybych měla osobitý vztah ke každému, koho stírám, měla bych osobité vztahy ke spoustě lidí.
    A ty jsi v pořadníku pernamentně (pokud teda se mnou zrovna mluvíš, protože někdo, kdo se mnou nekomunikuje, se stírá těžko). A to protože jsi drzej ;-).

    OdpovědětVymazat
  65. Jenom kvůli tomu???

    Dyk ty seš drzá taky a na pořadníku tě nemam (to je fuk, že nemam pořadník - o to větší jistotu mám, že na něm nejsi;)

    OdpovědětVymazat


  66. A taky chronicky lžu. Pravda je, že mě to prostě baví.

    OdpovědětVymazat
  67. Přeji si vidět,

    jak chronicky lžeš...:-P

    OdpovědětVymazat
  68. :-)

    galahad: moc krásně jsi náš vztah popsal...je vidět, že vidíš, i když se Ness snaží mlžit a zatloukat o nás dvou :-)(to je mimochodem i ukázka tý její lži, jaxi ji chtěl vidět)
    Si velkej jo? To je zcela zbytečný argument, protože zcela abstrahuješ od faktu že za a)velcí lidé jsou napříč politickým spektrem, i úchylný zelení maj určitě někoho s 1,93m b)komoušů je minimum, tak na vás holt naběhnem v 5 no... (ale jen v případě že poblíž není Matilda-nejsme sebevrazi)
    Ness: Divím se, co seš schopná napsat, opravdu že jo...žádný...pche, grandiozní sebeklam!

    OdpovědětVymazat
  69. mavericku...

    Matilda je všude se mnou...

    OdpovědětVymazat
  70. Porcelain Doll11. 5. 2007 19:32:00



    Hele, to ji taháš i na záchod? Chudák.

    OdpovědětVymazat
  71. Netahám...

    ...hlídá přede dveřma, aby mi tam nikdo nepřekvapil...

    OdpovědětVymazat


  72. Nejsem cvičená opice, abych stírala nebo lhala na příkaz.
    A Galahade, jak by pravil barbar Cohen, do velkejch lidí se líp strefuje ;-).

    OdpovědětVymazat
  73. Ness...

    ...barbar Cohen si takhle cintá pentli jen proto, že mě v životě nepotkal... (Nic ve zlym, ale lidi, který si kupujou jablka, neumim brát vážně)
    A neřekl jsem, že si cvičená opice a stejně tak jsem ti nedal žádný příkaz... jen jsem tě požádal o demonstraci svého talentu...

    OdpovědětVymazat


  74. Mé talenty jsou skryté před zvědavci a projevují se nezávisle (takže je jedno, jestli příkaz nebo požádání, nic nebude)... ;-)

    OdpovědětVymazat
  75. Ness...

    ...počkej, až budeš zase urgovat nějaký vystoupení...:-P

    OdpovědětVymazat
  76. Galahade...

    ... já pořád doufám... :-P

    OdpovědětVymazat
  77. No to můžeš...

    ...to můžeš...:-)

    OdpovědětVymazat