pátek 16. října 2009

Všichni tonckové světa

Něco jako vina a trest


V pondělí večer jsem s krosnou a chřipkou dorazila na byt s pocitem, že mi je strašně špatně, a s úmyslem, že půjdu brzy spát. Nejdřív jsem si se Zrzkou, Baličkou cigaret a Gedžitkou jako že dala jednu skleničku vína na chuť. Pak jsme dopily flašku, otevřely jsme druhou, vypily jsme druhou a načaly třetí* a od osmi ráno jsem na britskou literaturu nešla (mám chřipku, přece!). Za ty poslední dvě flašky může ale to téma, co jsme načaly. Nešlo přestat o tom mluvit, ale ani nešlo o tom mluvit a přitom střízlivět.
Zrzavá totiž začala s tématem ex a jiné havěti, nebo celkově "všichni muži našeho života." Náhodou jsem si na to vzpomněla nedávno, když mi kretka vrátila Lásku, zvědavost, prozac a pochybnosti, mám totiž takovej mini dokument ve wordu, kam si občas, když se mi chce, zapíšu něco, co si někde přečtu. Takže jsem to po dlouhý době zase otevřela, abych tam dopsala:
"A zrovna tak existují lidé, kteří nás stvořili, udělali z nás to, co jsme, lidé, jejichž činy nás poznamenávají na zbytek života natolik, že už nikdy nemůžeme být zase takoví, jako předtím, a přesto za nás nenesou odpovědnost." a přitom jsem tam našla přes rok starou citaci ze stejné knížky: "Někdo mě nejspíš prostříhal, a proto jsem taková, jaká jsem, spořádaná a pěkná na pohled. Žádná větev neroste tam, kde by neměla. Jsem prostříhaný keř, co vyrostl díky zásahům těch druhých. Nůžky odstranily vzdorovitá očka, budoucí poupata, růže pokryté trny. Kdybych se narodila později, kdo ví, mohla jsem být jako Cristina." a "Nebála jsem se, neměla jsem strach ze smrti.
Nenapadlo mě, že jediné, čeho se ve skutečnosti bojím, je žít dál."

Když jsem tu knížku četla po druhý, u těch starších citací jsem se ani nezastavila. Pokrok.

Nicméně teprv v pondělí jsme tomu se Zrzkou a Baličkou daly formu. Pořádnou. Přišly jsme s teorií (i když ona to není teorie, je to vidět denně v praxi, navíc určitě nejsme první, kdo s tím přišel, ale vezměte v úvahu, že nám tady je nejvíc dvacet čtyři), která má své počátky v Zrzčiných zkušenostech s Francouzem-Tonckem->Tím kreténem (proto budu pro označení tohoto typu mužů nadále používat toncek s malým t, protože je to neologismus, ačkoliv nevím, jestli se tomu říká neologismus, protože s češtinou na mě nechoďte, ale v angličtině je to coinage), pokračuje mými zkušenostmi a tvoří podteorii u Baličky.

Věc se má tak: Zrzka byla s Toncem (tady ještě velké T) asi dva roky. Dva roky se scházeli a rozcházeli a dva roky nevěděla, na čem vlastně je. Dva roky věděla, že dělá věci, které ji ponižují, a dva roky byla trapná, ale nešlo s tím nic dělat. Dva roky ze sebe dělala krávu. Teď se dostáváme k tomu, co odlišuje toncka a normálního chlapa. Jestliže dá ženská chlapovi příležitost, aby z ní dělal krávu (dobře, když jsme o tom mluvily, používaly jsme slovo píča, ale já to nechci napsat tolikrát za sebou) a on to neudělá, není to toncek. A když ze sebe ženská dělá krávu dál, je to její problém. Jestliže ženská dá chlapovi příležitost, aby z ní dělal krávu, a on toho využije, jinými slovy dovolí jí, aby byla kráva, je to toncek.
Taky jsem měla toncka. Stačí zkopírovat první odstavec a "dva roky" nahradit "půl rokem a dalším půl rokem do-prdele-stavu" a "scházení a rozcházení" nevím-čím-vlastně. Ale když jsme se Zrzkou hodnotily důsledky, zjistily jsme, že ono to je celkem jedno. Prostě to byl toncek.
No, v čem spočívají ty důsledky, že jo. Zaprvé jde o to, že toncek už se s náma asi povleče navždycky. Zrzka má po roce a půl Novýho Francouze, ale Toncek jí pořád leží v žaludku (ačkoliv v jiných orgánech už ne). Já se po roce a půl radši přihlásím na DELE do Brna, protože se nedokážu vyrovnat ani s představou, že bych svýho toncka potkala v Praze při ústní části zkoušky. Zadruhý, jak ověřila Zrzka u Novýho Francouze, žádnýmu chlapovi, co přijde po tonckovi, už nebudeme moct dát to, co jsme daly tonckovi, i když tenhle by si to zasloužil. Už budeme moc opatrný na to, abychom riskovaly, že budeme někomu tak věřit. Pro jistotu nikomu nebudeme dávat příležitost, aby nás nechal být krávou. Což se dá interpretovat tak, že u dalších vztahů už si nedovolíme tu bezhlavou poblázněnost (nechci říkat zamilovanost, to je něco jiýho), kdy jsme trapný, ale nejde s tím nic dělat. A to že si to nedovolíme, je právě ta obrovská výhoda do budoucna. Kterou nemá Balička cigaret. Neměla svýho toncka, jenom normálního ex, a teď má po třech letech Sociálního pracovníka a není si jistá. Není si jistá, jestli má být ve vztahu, kde je jí (zcela pragmaticky) fajn a je zamilovaná, když jí v něm chybí ta poblázněnost. Kdyby měla toncka, věděla by, že poblázněnost ve většině případů k perspektivním vztahům nevede. Jenže to je věc, která se nikomu vysvětlit nedá. Každá ženská potřebuje svýho toncka.

Zůstalo nám ovšem několik nezodpovězených otázek. Například, jestli je za život jenom jeden toncek, anebo jestli je možný jich zažít víc. Zatím si myslíme (a doufáme), že stačí jeden. Nicmémě člověk je nepoučitelný a vím, že osobně ještě musím vypilovat techniku, ale doufám, že se mi to podaří prostřednictvím sebereflexe a drobných nakopnutí a ne prostřednictním dalšího toncka.
A pak mě, už mimo diskuzi, napadlo, jestli se chlap tonckem už rodí, anebo jestli má každý chlap potenciál stát se tonckem a záleží jenom na něm a zřejmě na okolnostech, jestli se jím stane.
A samozřejmě taky, jestli se to tonckovství tonckům jednou vrátí. Třeba že taky potkaj svoji toničku.

Jinak k těm děsně pozitivním důsledkům patří i ty o něco méně pozitivní. My, co jsme měly ty toncky, si to tak nějak nemůžeme odpustit. Že jsme ze sebe nechaly dělat ty krávy (i když víme, že s tím nešlo nic dělat). Lehčí je odpustit tonckům. Protože oni za to občas ne tak úplně můžou. Možná, že Toncek ani nechtěl být tonckem, jenom prostě sám nevěděl, co chce. Ale i tak si asi každá z nás v duchu představuje aspoň takovou malou pomstu (ze začátku ale strašnou, samozřejmě). Třeba Zrzka, protože s Tonckem jsou teď v podstatě kamarádi, si užívá, když jí teď píše zcela korektní maily a chce v nich pochválit a ocenit. A ona to neudělá. A já si představuju, jak mi jednou přijde sms. A já na ni neodpovím. To je všechno.
Ale zbavit se touhy po pomstě je jednodušší (přece jenom jsme se od špendlíků pod nehty a stahování zaživa dostaly k mailům a smskám) než se zbavovat toho pocitu viny, že jsme se sebou nechaly tak zamíst.




* Včera jsme po gumě** se Zrzkou dostaly hroznou chuť na víno. Nebo prostě na alkohol. A doma nic nebylo! Usoudily jsme, že bychom si měly vytvořit železné zásoby. Přiližně po dvou sekundách přemýšlení jsme přišly na to, že my si nedokážeme vytvořit zásoby. Přišla jsem proto s návrhem, že střídavě každá z nás koupí flašku, schová ji a ti ostatní nebudou znát místo, kde je schovaná, a ta čtvrtá to prozradí jenom v případě nouze. Gedžita i Zrzka se tomu strašně smály. Jakékoliv vaše návrhy, jak si my čtyři můžeme vytvořit zásoby, uvítám.

** Zrzka mě a Gedžitku donutila, abychom si koupily gumu a začaly s ní cvičit!

57 komentářů:



  1. jak si vytvořit zásoby, to nevím. ale i já mám svého toncka, a to Fracka (jak jsou si i ta slova hezky podobná).

    A "A zrovna tak existují lidé, kteří nás stvořili, udělali z nás to, co jsme, lidé, jejichž činy nás poznamenávají na zbytek života natolik, že už nikdy nemůžeme být zase takoví, jako předtím, a přesto za nás nenesou odpovědnost." si musím pamatovat!

    OdpovědětVymazat


  2. Prohlašte za zásoby nejbližší sámošku...

    OdpovědětVymazat


  3. dewberry: Přečti si to celý;o)
    Já si myslím, že skoro každá máme svého toncka, a která ho nemá (pokud to není jedna z těch, co maj strašně dobrej odhad hned napoprvé, nebo strašnou kliku), tak je to o průser.

    galahad: Sámoška jak zásobárna v jedenáct večer fakt moc nefunguje;o)

    OdpovědětVymazat


  4. Já jsem zrovna tuhle vedla po skypu dlouuuuhý rozhovor s jednou docela dobrou kamarádkou, která těch toncků měla už asi patnáct a stejně si nenechá vymluvit, že "to musí bejt takový, aby se z toho člověk posral, jinak to nemá cenu" - ekvivalent poblázněnosti.

    Některý holky se zkrátka nepoučej...

    OdpovědětVymazat


  5. Laura: Já ti nevim, ale seš si jistá, že to byli tonckové? Protože když seš poblázněná do toncka, tak se z toho obvykle fakt posereš a normálnímu člověku to stačí jednou. Ale tak nepopírám existenci narušitelek teorie;o) Anebo ji to baví.

    OdpovědětVymazat
  6. kolumbovo vejce

    přestaňte utápět svoje splíny v chlastu, zásoby se vytvoří samy od sebe

    OdpovědětVymazat


  7. Sakra to musíte chlastat tak pozdě?
    Tak prohlašte za zásoby nejbližší Tesco... to mívá otevřeno do půlnoci.

    OdpovědětVymazat


  8. přečtu si to celý, ale uveď název zdroje :)

    OdpovědětVymazat


  9. tláča: Že by podle sebe soudím tebe?

    galahad: Tohle bylo zrovna po cvičení s gumou;o) Ale do Tesca už tak pozdě nejedou tramvaje, případně bychom se nedostaly zpátky. Prostě potřebujem ty zásoby doma;o) To by jako že chtělo na nějakou flašku zapomenout a pak ji náhodu, až to bude potřeba, najít. Jenže na takový věci se nezapomíná, že jo...

    dewberry: Lucía Etxebarría: Láska, zvědavost, prozak a pochybnosti;)

    OdpovědětVymazat


  10. hej tu gumu mám taky! a dokonce s ní i cvičím :-)

    OdpovědětVymazat


  11. toncka v sukni? ženská nenechá chlapa se sebou cvičit. některá ho možná i varovně švihne gumou

    OdpovědětVymazat


  12. Tonckovská teorie je vymakaná a dává v mnoha ohledech smysl. Mnoho těch, které toncka nezakusily, určitě čas od času zapochybuje, zda jejich současné štěstí je dost šťastné - a s trochou štěstí to ustojí :)
    Jinak si myslím, že 1 toncek = užitečná životní zkušenost, 2 a více toncků = patologickej vztahovej vzorec.

    OdpovědětVymazat


  13. Není "toncek" jen sémantický posun? Sakra, asi bych se měl na ty státnice začít připravovat.

    OdpovědětVymazat


  14. ahá, já myslela, že Láska, zvědavost, prozak a pochybnost je peotický název tvého minidokumentu ve wordu :)

    OdpovědětVymazat


  15. Toncek byl můj první! Skoro dva roky jsem ze sebe dělala krávu! A pravda je, že jsem se asi nepoučila. Tu poblázněnost hledám pořád. Jen krávu ze sebe už dělat nebudu.

    OdpovědětVymazat


  16. kotě: Nekecej!;o) A už ses naučila chytat míč?

    johny: To s tou gumou je dobrý nápad. Přednesu ho na pířští schůzy PL;o)

    Danae: Nepopírám, že ti silnější kusy to ustojí i bez toncka, nicméně my ostatní...;o) Příroda to má určitě nějak ošéfovaný;o)

    Corwex: Já nevím, já státnice dělám naštěstí až za rok;o)

    dewberry: Né, na prozak nštěstí ještě zralá nejsem;o) Ta knížka by měla jít bez problémů sehnat, já ji mám z Luxoru.

    Wien: Poblázněnost nebo zamilovanost? Já jsem právě musela přidat tu kategorii poblázněnosti, protože málokdo je asi tak pragmatickej, aby si bez zamilovanosti řek, že tenhle týpek má dobrý geny, tak ho bere;o)

    OdpovědětVymazat


  17. to jsou velké cíle, co chtějí svůj čas...

    OdpovědětVymazat


  18. Já si fakt myslím, že nezasaženost tonckem souvisí mnohem víc se štěstím než se silou osobnosti. A štěstí se skládá z mnoha a mnoha proměnných ;) Mimochodem, tady nám v češtině zoufale schází slovo infatuation, které popisuje tenhle stav dost přesně. Postrádám ho stejně jako ekvivalent slova "crush".

    OdpovědětVymazat


  19. Danae: Vymyslíme. Však jsem lingvistky!:o)

    OdpovědětVymazat


  20. ten citát je dobrej a ta kniha je moc dobrá. a ta teorie je přinejmenšim zajímavá.
    ad zásoby: uspořádejte party, na kterou každý účastník přinese jednu nebo více lahví, které pak schová někdě po bytě. nějaký vám tam možná zůstanou =)

    OdpovědětVymazat


  21. No, není přece nad to bejt v povrchním pseudovztahu s píchačem v plytkém šuku a hrát si na lásku.
    Tedy opak toho "vašeho" "Toncka" z ženských časopisů.

    Počítám, že všechny svlečny, co si tady na dané "Toncky" stěžujou, po nich brečí celé dlouhé černé noci, ať už samy nebo samy vedle chrápající kopie originálu.

    Ostatně, když o někom ženské melou celý život, něco na něm bylo, zpravidla tolik nenažvaní ani o svém stávajícím píchači. :,


    A já vás po ránu potěším, slepičky-nikdy se svého Toncka (aka Pana božského) nezbavíte, vždycky bude vaší součástí.
    Protože, jak omylem správně vybobkovala kopřiva, příroda ví, co a proč dělá.
    Nechce debilní děti a dnes už nefrčej kroje.

    Bububu.



    alien

    OdpovědětVymazat


  22. nioblad: Když jsem četla první půlku, tak jsem už chtěla odpovědět, že party byla, zbytky taky byly a že vydržely asi týden (což je ale na nás dost;o)). Ale když to schová někdo cizí, to už je něco, co by mohlo vyjít;o) Navíc je to důvod k další fiestě...

    OdpovědětVymazat


  23. Aliene, když nemůžu komentovat já u tebe, nebudeš ani ty u mě. Respektive nechám ostatní, ať se pobaví nad tvými komentáři mimo míso (jak že to říkáš ty? K věci? Fakticky?), ale odpovídat ti nebudu a doufám, že i ostatní uznají, že odpovídat ti je ztráta času, kterého ty máš evidentně dost, ale normální člověk s prací, školou, zájmy, popřípadě nepatologickým vztahem, nikoliv.

    OdpovědětVymazat


  24. Jinak chlapi mají Osudovou kurvu.
    Po ní už nikdy nic není jako dřív.
    Ti, co to přežijou, buť zatrpknou nebo se z nich stanou bezcitní cynici, a v nejhorším případě (pro ostatní, ne pro ně) se stanou děvkařema a hajzlama.
    Před ní jsou všichni kluci naivní idioti a nic nechápu, až v tomto vztahu dostanou možnost vše pochopit, pohříchu jen málo mužů ji využije, aby měli následně ženské na háku.


    Ps: Když někdo někde porušuje dokola jako nesvéprávnej idiot jednoduchá pravidla a dělá tak i po upozornění Admina, nesmí se divit, že bude dle pravidel potrestán.Zatím to v kokonu za rok potkalo jen dvě ženské, nikoho jiného.
    Zde jsem si žádných pravidel nevšiml, tudíž je nelze ani porušit.
    Snad jen domorodé řeči-kvokání.
    A tou bohudík nevládnu. :,
    To, že ti sem jednou za rok přispěju, je pro tebe i ostatní slepice čest, tak si toho važ nebo se svaž.
    Co si kde necháš nebo ne, je mi ukradené.Každopádně tvoje sračky nikdo v kokonu nesmazal, ovšem hovna v obýváku patří do hajzlu.Kdo není schopen pochopit, že s nimi má jít do této komůrky sám a sere je dokola tam, kde nemá, je holt nakopnut do zadku.
    (a ani se po tobě nechtělo, abys splachovala, pouze srala a blila ve správné místnosti-za tvé IQ a SI nikdo nemůže)
    Co je SI vám tady nechám jako kvokanku měsíce, heh.

    alien

    OdpovědětVymazat


  25. "Kdo není schopen pochopit, že s nimi má jít do této komůrky sám a sere je dokola tam, kde nemá, je holt nakopnut do zadku."

    Ty, Aliene, přečteš si někdy po sobě, cos napsal? A nemohl by ses tím řídit?

    OdpovědětVymazat
  26. Kopřivo...

    jsi zlá! Ten chlapec se evidentně snaží o velmi patologický vztah s tebou...

    OdpovědětVymazat
  27. Ness

    očividně nečte.
    A teď už jenom chybí, aby nám řek, že mu všechny závidíme talent...

    OdpovědětVymazat
  28. Veve,

    a neříkal to náhodou už minule?

    OdpovědětVymazat
  29. Ness

    já ti ani nevím. Já v současnosti pročítám Perly MS a zjišťuju, že tímhle se ohání takové množství lidí, že to až není zdrávo. Navíc zjišťuju, že mezi inteligencí Aliena a RK nebude až takový rozdíl.

    OdpovědětVymazat


  30. Tady v kurníku je to jeden velkej hajzl. :,
    Mezi vašima kupama slepičích sraček, zvratků a ubohostí působím jako svatej, takže mě ta občasná návštěva mezi lůzou baví.
    Říká se, že král má občas navštívit poddané.

    Ps: Taky mě baví, když slepice řeší inteligenci.Musím říct, že skutečné slepice vládnou zhruba o pět řádů vyšší inteligencí než vy všechny dohromady.Rozhodně umí rozeznat alespoň nejjednodušší premisy, což vám nehrozí.


    alien

    OdpovědětVymazat


  31. Cítím se svlíknutá až na kost, fakt. A když tak dobře znáš všechny zdejší příspěvky i komentující, tos asi čtením tohoto blogu strávil - na krále - docela dost času, ne?

    PS: Mě bavíš ty. Ale to tady asi i všechny ostatní.

    OdpovědětVymazat


  32. Holky, já vám nevím, jak bych tu asi radši Hamiltona, zdá se mi vtipnější (http://wien.bloguje.cz...etech.php) a taky se tolik neopakuje. Alík se nám vyčerpal při prvních dvou komentářích.

    galahad: To jako, že mi ho má začít být líto? A nechceš toho po mně trochu moc?:o)

    OdpovědětVymazat


  33. Úzce zaměřená mysl je zlo.

    Kopřivo, možná bys mohla vytvořit pravidla pro komentáře a kvalita Alienových příspěvků tady by zcela určitě neuvěřitelně stoupla. Protože se mi zdá, že dokud nemáš pravidla pro komentáře, tak jsi nejspíš tak hluboko pod jeho úrovní, že nemá chuť házet ti sem opravdové perly ;o)

    OdpovědětVymazat


  34. Kopřivo, jak s nim naložíš je na tobě - ty seš tu doma...

    Ave, já bych od aliena perly nečekal, ani kdyby tady ty pravidla byly troje... Já co tak sleduju, dotyčný vlastně nepochopil ani když mu Kopřiva ukázala dveře... Von to asi nebude až takovej geroj, jak o sobě často a důrazně opakuje...

    OdpovědětVymazat


  35. Myslíte, že alien ví, že se mu tady všichni smějou, anebo že žije ve sladké nevědomosti?:o)

    Prosim tě, galahade, kdyby ses podíval na poslední alienův komentář u Buržoazní dcerky, tak bys zjistil, že seš vycucanej z prstu a Ness, Veve ani Ave neexistují, ty komentáře píšu já, tak nevim, o co se jako snažíš.

    OdpovědětVymazat


  36. měl bych nesmělý dotaz - co znamená (v daném kontextu) "chovat se jako kráva" ?

    OdpovědětVymazat


  37. Galahade, já bych to viděla jako pokus, když je alien tak posedlej dodržováním pravidel, tak co by s ním Kopřivina pravidla provedla ;o)

    Kopřivo, tak když budu mluvit za sebe, tak sice mívám dost často pocit, že neexistuju, ale na druhou stranu jsem si téměř jistá, že moje komentáře nepíšeš ty :o)

    OdpovědětVymazat


  38. Když já teď nevím, jestli se mám smát nebo plakat nad tím, jak může být lidská blbost velká. Hlavně si taky říkám, že bych měla poslat omluvný dopis Adriance, že jsem kdy pochybovala o její inteligenci.
    Taky mě udivuje, že svatým se prohlašuje někdo, jehož každé druhé slovo je sprosté. Já jsem z Ostravska a jsem zvyklá na ledacos, ale toto udivuje i mě. Já vím, že se snaží vypadat jako drsný cynik, který ví všechno nejlíp, ale vysvětlil mu už někdo, že vulgárnost nerovná se cynismus?

    Kopřivo, já ti tedy nechci kazit radost, ale ujišťuju tě, že já vážně neexituju a že komentáře za mě rozhodně nepíšeš ty! Tak nebuď zklamaná. Já se tedy cítím velmi živě, což se v tuto chvíli projevu tak, že mám chuť nakopat ho do toho nejcennějšího, co má. A ne, v Alienově případě to rozhodně nebude hlava.
    A na závěr by mě tedy zajímalo, jestli kdy viděl opravdu živou slepici, když už nás tady oblažuje svými znalostmi.

    OdpovědětVymazat


  39. Sakra, já chtěla napsat, že rozhodně EXISTUJU!
    Neměla bych psát tak rychle, pak se člověk snadno splete:o)

    OdpovědětVymazat


  40. A co je v alienově případě to nejcennější?;o) Protože jestli to není hlava, tak mě jednoznačně napadá jiná věc, jenže u té rovnou celý Alienův kokon naznačuje, že tam sice někde bude, ale natolik přehlédnutelná, že to musí kompenzovat jinde, takže její cena je značně diskutabilní:o)

    OdpovědětVymazat


  41. Tak teď jsi mi to ale zkazila:D Ale je fakt, že jsem si už taky říkala, že si tou svojí grafomanií něco kompenzuje:D

    OdpovědětVymazat
  42. Ad 35

    ...tak tohle já nijak komentovat nebudu. Tohle nechť dotyčný vysvětlí mojí ženě. Já si zatim postavim tribunu, abych dobře viděl na to, jak to bude zkoušet... A v neposlední řadě na to, jak mu moje drahá polovička rozkope to nejcennější (čti EGO)...

    OdpovědětVymazat


  43. Tak o velikosti, potenciálně tedy ceně ega, už bych si u aliena narozdíl od jeho jiných tělesných či duševních rozměrů neodvažovala pochybovat;o)

    OdpovědětVymazat


  44. "Cítím se svlíknutá až na kost, fakt."
    Ježiš, už sem nesmím chodit, nebo ze mě bude impotent, eh.

    Kopřiva: V blázinci se taky skoro všichni panu doktorovi smějou a rozumnému člověku v parlamentu jakbysmet. :,
    Bohužel, přísloví že smích léčí, ve vašem případě neplatí.

    A hodí se sem na těch pár slepic jeden můj roky starý citát resp. definice.

    *Sekta "všichni vědí" je novodobý fenomén sdružující největší lůzry, lháře, kriply, kurvy, přizdisráče a píčy mluvící zásadně jen za sebe.
    Další krycí názvy: úplně vše/každému kdo/většina ho/spousta lidí si/většina, 90% říká atd.
    Náplň sekty: lži a sračky o těch, kteří nakopou nějakému členovi sekty prdel, šlápnou mu na kuří oko, a postaví se proti bezpráví a svinstvu páchanému sektou.*

    OdpovědětVymazat


  45. Mě by spíš zajímala tvoje definice pojmů "jednou za čas" nebo "jednou do roka"

    OdpovědětVymazat


  46. galahad: Mě ještě definice pojmu "omylem." Když tu mám od aliena omylem dva komentáře denně, tak by se jeden skoro chtěl zeptat, co toho nebohého chlapce vede k tomu, aby opakoval stále stejnou chybu...

    OdpovědětVymazat
  47. Kopřivo

    kdoví. Ale když už mluvil o tom blázinci... mám v Bohnicích kamarádku, která tam pracuje. Mám se jí jít zeptat, jestli tam náhodou nemají ještě jedno místečko, pro jedno velké ego?

    Mimochodem: Náplň sekty: lži a sračky o těch, kteří nakopou nějakému členovi sekty prdel, šlápnou mu na kuří oko, a postaví se proti bezpráví a svinstvu páchanému sektou.*
    Jaké bezpráví a svinstvo to pácháme? Já to chci vědět, ať se můžu přidat!

    OdpovědětVymazat


  48. Veve, ty se nemůžeš přidat, když tvoje komentáře píšu já, to by mě prozradilo!

    OdpovědětVymazat


  49. No, vidím, že tady máš taky dobré komentáře...
    Dva zdejší blogeři (A.; H.)zřejmě málokdy zklamou...:-)))

    OdpovědětVymazat


  50. Ještě mi ale chybí do sbírky ten Hamilton;o)

    OdpovědětVymazat


  51. vy děláte bezpráví a svinstvo beze mě?!!!

    OdpovědětVymazat


  52. Samozřejmě, že ne, Kotě - ty přece taky neexistuješ.

    Ale vidím tu zajímavou podobnost s Hamiltonem - ať se Aliena člověk zeptá na jakoukoliv otázku, vyplodí dotyčný pouze kupu nesouvisejících blábolů, zatímco onu otázku zavile ignoruje.

    Btw, Aliene, k té impotenci: to jako až teď? Sice mohu soudit jen vzhledem k množství času, který trávíš na netu psaním příspěvků, ale řekla bych, že v tomhle jsem nevinně...

    OdpovědětVymazat
  53. Mimo mísu

    Omlouvám se, že jdu zcela mimo téma, ale jako největšího experta na podvazkový pás se zeptat musím milá Kopřivo právě tebe.0:) Prosím tě, kde nakupuješ punčochy do podvazků? Našla jsem jen černý... a teda u černé rozhodně nechci zůstat.

    OdpovědětVymazat


  54. No jo no, když já zapomněla, že vlastně neexistuju. Budete mi to muset připomínat častěji, protože s takovou bych se mohla zapomenout zase a mohla bych si dokonce myslet, že žiju.
    Ale jsem zklamaná. Já chtěla páchat bezpráví s váma! Fňuk!

    OdpovědětVymazat


  55. kotě: No to je právě to bezpráví a svinstno;o)

    Wyn: :o) Myslíš jako punčochy jiné barvy než černé, nebo punčochy se vzorem? Jiné barvy by měli mít všude, s tím vzorem je problém, já se v této oblasti většinou vyřádím na samodržkách;o) Ale naposledy jsem byla v Intimmu a sice tam zrovna se vzorem neměli, ale co jsem pochopila, tak občas jsou...
    A pak tam mají ještě punčochy do podvazků, co nahoře nemají jenom zesílený materiál, ale krajku a tak, ale to jsou fakt spíš takový, ehm, na svlíkání, protože kolemjdoucí to moc neocení;o)

    OdpovědětVymazat
  56. Kopřivo,

    kde? Kde? Já snad fakt budu muset do toho Olomouce, protože jinak punčochy na podvazek neseženu...

    PS: Pro punčochy (jakožto i prádlo a jiné serepetičky) na svlíkání používám už dlouho výraz pětiminutovky. Ono se to docela ujalo a poměrně dobře to vystihuje délku setrvání na těle.

    OdpovědětVymazat