středa 16. září 2009

Buržoazní dcerka

... byla nucena koupit několik litrů sava a vzít do ruky kartáč. Ale samozřejmě měla rukavičky, aby si nepolámala nehtíčky.

Předtím se ale ještě buržoazní dceruška stavila v Praze a málem se nestihla sbalit na stěhování do nové lingvistického doupěte, protože do Prahy odjela ve čtvrtek odpoledne s úmyslem vrátit se v pátek večer a přijela v sobotu odpoledne. Ve čtvrtek to byla romantika – pivo, večeře, kino, víno... se Sockou a Adlétou. Se Sockou jsem nakonec strávila noc, bohužel narozdíl od chaty nebylo z manželského lože, kam uniknout před jejím chrápáním (sorry, kočko, ale je to prostě tak). Ona sice tvrdí, že chrápe jenom když jde spát opilá, ale už je to dost dlouho, co jsem s ní spala v jedné, místnosti a ona nechrápala.
V pátek jsem se zcela náhodně potkala na Florenci s kretkou a zcela náhodou jsem u sebe měla Pianistku, kterou mi před rokem půjčila, a ona u sebe zcela náhodou měla moji Etxebarriu, kterou jsem jí před rokem půjčila. V hospodě jsme si je pak skoro zapomněly vrátit. Asi u třetího piva jsem si povzdechly nad situací české blogosféry. Je tu spousta kvalitních blogerů. Ale kam se sakra poděla ta nepostradatelná složka v podobě
peťulky nebo ailyn? Vždyť já jsem na peťulce blogersky vyrůstala a Ailyn je s tmavomodrým koníkem ze sametu, secesí a symbolismem holt legenda. A teď bez ironie – měly prostě své místo v koloritu blogosféry a chybí mi, protože jsou nenahraditlené. Takové bloggerky už se dneska nerodí. V podstatě je v dnešní blogosféře nuda, když se nedá do nikoho rejt a když tu není nikdo, kdo by vám byl v rejpacích komentářích rovným soupeřem. Jistě, jsou tu exoti jako gurzigost, taková galahadova peťulka, nebo grafomani jako hamilton nebo alien, obzvlášť alien je zlatíčko, ale ani on nemá šťávu, navíc u něj chybí správná komentářová základna, v podstatě mu tam chodí pět pravidelných pokyvovačům a jinak to nikoho nezajímá. A co si budeme povídat, návštěvnost ma vysokou jenom proto, že denně vyprdne deset článků, z nichž je půlka kopie jiných textů. Holt nuda. Ale abyste neřekli, tak jsem mu náhodou dala šanci, ale bavilo mě to asi tři komentáře.
Holt časy se mění. (Ale v duchu stejně pořád doufám, že se vrátí aspoň peťulka. Stýská se mi, fakt.)

Pak na kretku na její židli vystřídal galahad na neschopence a k večeru jsem odjela do Bohnic, kde jsem odstranila kočky a pod nimi našla Aries a kvůli ní a několika litrům vína jsem se domů dostala až druhý den.
Jo, ještě jsem vám chtěla říct, že máte něco v nepořádku s metrem – dřív jsem si myslela, že se tam ztrácím, protože nemíám orientační smysl. Ale ve čtyřikrát větším madridském metru jsem se ztratila za půl roku jednou a to proto, že tam dočasně chyběla šipka. Takže prostě není normální, abych na Florenci vylezla z C, hledala B a dostala se zase na C! Blbě vám to postavili, reklamujte to.

V neděli jsem se stěhovala do nově rekonstruovaného lingvistického doupěte vsříc spolubydlení bez Mediček a bez nutnosti používat pro dopravu do centra MHD. V podstatě teda přijel táta s mým skromným majetkem a taky čtyřmi židlemi, mikrovlnkou a varnou konvicí po babičce až v pondělí a já se v neděli dostavila pouze se spacákem a třemi litry vína, abychom se v nekompletní sestavě rozloučily s lingvistkou Sporty Spice, která se v úterý odjela za unijní peníze na půl roku opíjet do Granady. Dokonce jsem tentokrát byly obohaceny i o přítomnost Tonca, francouzského ex-milence Zrzky, co jí pomáhal se stěhováním a on a jeho tři láhve francouzského vína se zdrželi. Po půl roce jsem použila angličtinu v mluveném projevu v jiném než morfologickém kontextu a musím s hrdostí konstatovat, že po hodině jsem se začala vyjadřovat už i v souvětích. Nicméně když jsem se Zrzky zeptala, jak se anglicky řekne sacacorchos (vývrtka), tak už jsem u španělštiny zůstala, než mě na to upozornili. Ještě to chce trénink.
Sporty Spice a Toncek nás na lingvistické poměry opustili poměrně brzy a my se Zrzkou jsme osaměly ještě se spóustou litrů vína. Po dlouhé době jsem se mezi nevybalenými krabicemi a ležící na matracích od gauče cítila vskutku dekadentně. Dvakrát jsem se Zrzky zeptala, co má v tom stříbrném kufříku, dvakrát mi odpověděla, že poker, Zrzka mi zase třikrát vyprávěla, že jí Toncek řekl, aby si nedávala postel ke dveřím, protože strašně řve. Doufám, že podobných večerů bude s perverzními lingvistkami více.

Druhý den už to byla menší sranda a o to větší dekadence, když jsme se seznámily se skutečným stavem koupelny. Nějak nechápu, proč nám byla poskytnuta informace, že byt je od soboty obyvatelný. Musela se vyměnit sprcha a na baterii nefungoval ten zobáček, který dělá sprchu sprchou. Celkový úklid jsme odhadly minimálně na tři hodiny (nakonec čtyři a ještě to není všechno). Nehledě na to, že dlažba v koupelně zřejmě pamatuje oba Sarajevské atentáty a kachličky jsou pro změnu poctivě soudružské. A dělníci jsou hovada, protože na dlažbě a ve vaně nechali zaschnout barvu. Po několika hodinách úklidu a po litrech prolitého sava a potu začala vana vypadat tak, že když do ní koupíme protiskluzovou podložku, nebudeme se štítit do ní vlízt. Proto nám udělala radost zpáva pana D., majitele, že vana se bude smaltovat, takže ty černý skvrny, co vypadaj jako plíseň, tam nebudou.

Po koupelně jsme začaly zjišťovat další závady. Ale oproti vaně byly chybějící klika, v kuchyni jedno okno, co nejde otevřít a jedno, co nejde zavřít, a jedno nesvítící světlo detaily.
Pan D. je k mému překvapení, byť zatím pouze v teoretické rovine, začal řešit. K mému překvapení proto, že než přijel táta, co vyřešil půlku problémů, ehm, nahozením jednoho z jističů pojistek, vypadalo to, že bude potřeba zavolat instalatéra, topenáře a elektrikáře (ale abych nepotvrdila vaše podezření, že jsem úplně blbá, tak ten elektrikář byl nakonec fakt potřeba) a to nejlépe ještě ten den, pan D. mě v podstatě poslal do prdele s tím, že smlouvu máme až od 15. Asi to mělo znamenat, že až se v úterý probudím, tak budou všechny závady odstraněny. Jakožto buržoazní dcérka, jejíž otec je majitel činžáku a která v předchozích podnájmech viděla majitele jenom při podpisu smlouvy, protože byt nebyl po rekonstrukci, jsem nechápala, co ti nájemníci furt s něčim vymrzujou. Asi už vim... Jinak kdyby udělali takovou rekonstrukci v mém bytě, tak to budou předělávat. Koho jako napadlo položit lino přes práh? (Ale to je asi stejný jako se ptát, koho napadalo do toho bloku secesních domů vysrat ten panelák, co s náma sousedí.)
Nicméně se mi mezitím podařila vytvořit další závada, když jsem otvírala dveře na balkon. Protože se otvíraj dost blbě, musela jsem se o ně opřít a vysypalo se sklo. Jelikož jeden Ital kvůli mě v Madridu vyrážel sklo na balkoně a během půl hodiny se mu to nepodařilo, tak náhodou vím, že to není žádná prdel jako ve filmech, takže jestli to sklo bylo ještě starší než pan D., kterému je osmdesát sedm, tak se nedivim, že jsem ho rozbila tlakem svého rachytického ramena. Každopádně tuto nepříjemnost nahlásíme při prvním silnějším větru. Průvan je svině.
Mám ale dojem, že na zasklení dveří postačí ještě párkrát vyslechnout povídání pana D., jenž je mimojiné autorem not, ze kterých hrál každý, kdo se kdy přiblížil k zobcové flétně (abyste věděli, prodalo se už přes milion výtisků a ty noty napsal pro svého syna, když mu bylo pět), kterak vytvořil program na převádění tónů do počítače a s ním naučí zpívat úplně každého. Docela bych se nabídla jako pokusná osoba, ale nechci mu kazit radost... (Když jsem včera přišla z piva a měla jsem tátovi zavolat na důkaz, že jsem dorazila v pořádku domů (protože jsme na tom pivu byli spolu), tak nepoznal, že mu do telefonu zpívám Běžela ovečka.) Naposledy jsme takhle stáli mezi dveřma a Zrzka už tu historku slyšela podruhé. Roztomilý pán. Pro ty dveře se obětujem. Anebo jsem uvažovala, že bychom si nacvičily kánonové (Červená se line záře) vystoupení na flétnu a šly se postavit před jeho dveře. Akorát si nejsem jistá, jestli by naši produkci přežil.

V úterý jsem přijela domů (jinak nedělní vlaky již nabírají svou tradiční podobu, i když ještě nezačal semestr) a našla ve schránce pozvánku na předvolební vystoupení Jiřího Paroubka a to za přítomnosti Šárky Vaňkové a Káti Brožové. To teď Jirka asi zruší, co? A já se tak těšila!

A večer si koukejte pustit Hříšnej tanec. Za Patricka se příští týden chystáme držet tryznu. Plakáty, svíčky, Hříšňák 1, Hříšňák 2 a tak... Bejby nebude sedět v koutě a na Patricka nezapomenem.

78 komentářů:



  1. tož pěkně se máš.
    a s názorem na aliena souhlasím.

    španělské slovo pro vývrtku je kouzelné, italština má podobnou složeninu (cavatappi :)).A bohužel mi taky naběhlo nedjřív to italský slovo, anglický až později (a to oklikou přes šroubovák :)).

    OdpovědětVymazat


  2. Složeniny v románských jazycích jsou vůbec kouzelné. A už mám koupenou učebnici na italštinu;o)
    A ty se mazej učit!:o)

    OdpovědětVymazat


  3. pan D. se jmenuje uměleckým jménem Olejník?
    pak mě napadá ještě nějakej Dněco ital, ale tomu by dneska bylo spíš tak pět set osmdesát sedm než osmdesát sedm

    OdpovědětVymazat


  4. Ne, pan D. se normálně jmenuje na D., a jestli mi sem napíšeš jeho jméno, tak tě praštim;o)

    OdpovědětVymazat


  5. Klikni na WWW a http://twitter.com/sibiranka a možná budeš příjemně překvapena shledáním se starou známou!

    OdpovědětVymazat


  6. Checht, buržoazní dcerka a její flétna, zlý sen každého pana domácího! Ale zdá se, že oproti loňským spolubydlícím je ta současná stoprocentní zlepšení ozkoušené v zátěžových situacích!

    OdpovědětVymazat


  7. nezapomeňte přinést meloun ;-)

    OdpovědětVymazat


  8. Já myslím, že metro má už po záruční době, že by nám tu reklamaci už nevzali :o)

    OdpovědětVymazat


  9. My tryznu s kamarádka držely včera:o) A já ti nevím, ale ta dvojka se mi nějak nepozdávala. Ta jednička mi přišla daleko hezčí.
    V pražském metru se vyznám i já, takže ty musíš taky! Aries bydlí u Bohnic? To má fajn!:o) Kamarádka má blízko zase školu a druhá tam přímo pracuje, takže já to budu mít dobrý, až se tam dostanu.
    A víš jak, aspoň si toho bytu budete víc vážit, když jste si tam uklidily;o)

    OdpovědětVymazat


  10. Corwex: Ach bože, Ailyn se dala na seriózní žurnalistiku! Myslíš, že budou i články o orgasmu?
    Až tohle zjistí kretka!

    Danae: A to ještě neví o klavíru!
    Zlepšení předpokládám:o) Radši risknu, že si začneme lízt na nervy, než zase bydlet s Medičkou.

    kotě: Copak meloun, ale čím nahradíme Patricka? Dneska jsem ronila slzy už od Hungry Eyes!

    ave: Tak zbourat a uudělat znova, jiný řešení pro vás nevidim:o)

    Veve: No tak jasně, jednička je klasika, ale ve dvojce zase hraje Diego Luna, Kubánce hovořícího mexickou španělštinou, a je to jedinej zajít (je maximálně o pět let starší než já a nvíc vypadá mladší), co se mi kdy líbil!:o)

    OdpovědětVymazat


  11. No, to mi přeješ pěkný věci, to bych musela do práce jezdit tramvají a to trvá dýl!

    A mimochodem, kdesi, nevím ani kde (což je ostuda nedohledat si zdroj :o) jsem zaslechla, že chtěj natáčet remake Hříšného tance. Sodoma! Gomora! Ten dnešní Hollywood ;o)

    OdpovědětVymazat
  12. Buržoazní dcerka s flétnou?

    Uch, tak tyhle jako sousedky miluju. Jednu mám nad sebou a její hudlání mě o víkendech pravidelně budí. A nejlepší je, když jí ještě rodiče udržují rytmus boucháním do ústředního topení :))))

    OdpovědětVymazat


  13. ave: Každý malý dítě přece ví, že bez Patricka se žádnej remake natočit nedá!
    A mezi náma, to vaše metro taky není kdovíjak rychlý;o)

    raven: No tak to nehrozí, já jsem flétnu držela naposledy v ruce, když mi bylo asi dvanáct. A rytmus bych neudržela, ani kdyby mě někdo bouchal do hlavy:o)

    OdpovědětVymazat


  14. S komentáři v kokonu se slepičí kvokání skutečně srovnávat nedá.
    On chat totiž není diskuse a hádání slepic není názor.

    Jinak doporučuji podívat se na statistiky bloguje i toplistu, kdo je tady navštěvovanej, čtenej a na koho sere pes, ty brambůrko. :,

    Taky žbleptání jedné potrefené husy je nesrovnatelné s kvalitními texty více osobností jako Redaktorů.

    Kokon má jako prostor hodně vrstev, tady je jen jedna povrchní slupka.

    Co se týče počtu reakcí, musím tě taktéž zklamat, protože zatímco bezcenné blogísky typu toho tvého jsou o jednom plytkém žvástu v jednom čase a dementním chat kvokání, v kokonu se jede na mnoha vrstvách pod více texty a reakce mají svou kvalitu.
    Pokud jde o mě, poslední dobou jsem spíše rád, když reakcí zrovna ten den ubyde, protože je nestíhám adminovat.
    Zpravidla se mi to za pár dnů nakupí a pak procházím třeba sto najednou.

    A abych to uzavřel: tvoje slepicismy nečtu, jen jsem se podíval, odkud přišlo pár slepic. :,

    Ps: Abys mi lépe rozumněla: Kvok.


    alien

    OdpovědětVymazat


  15. alien: ok, zjevně ale ten "slípkoblogísek" stojí za to okomentovat 4288 znaky bez mezer. hm.

    OdpovědětVymazat


  16. Chlapče... teď si ze sebe ale udělal pěknýho vola:-D

    OdpovědětVymazat


  17. Aliene, DÍK! Já tě fakt žeru, přesně tys mi do komentářové sbírky chyběl!

    OdpovědětVymazat


  18. kopřivo počkeeeej, nevyplaš ho, já chci JEŠTĚ!!!

    OdpovědětVymazat


  19. oh my a málem bych zapomněla, za Patricka především tohle: http://www.csfd.cz...-julie-newmar/

    úvod k vidění zde: http://bit.ly/35EmRp

    OdpovědětVymazat


  20. zoe: Chudák:o) Ale je to smutný, s peťulkou to občas bylo aspoň trochu složitý, až ke konci se ztrapňovala i bez mého přičinění, ale alien prostě přijde a hned v prvním komentáří ze sebe udělá debila. Přitom kdyby se ten chlapec snažil, tak má velký potenciál! Ale jestli si chceš hrát. Kvok:D

    No není Patrick krásná ženská? Tenhle film jsem ještě neviděla. Jak dlouho asi chlapovi trvá, než se naučí přirozeně zahrát nanášení mejkapu:o)

    OdpovědětVymazat


  21. je k sežrání, možná ještě víc než jako chlap :)

    OdpovědětVymazat


  22. :-DDDDDDDDD Kopřivo, na to se dá říct jen jedno - být za jeden den přirovnána k zástupcům vodní i hrabavé drůbeže, jejich výkalu a ještě zemědělské plodině, to by se mělo zapít :-D

    OdpovědětVymazat


  23. zoe: Je zajímavý, že mě jako chlap právě nijak zvlášť nebere (až na Hříšňák, ale to je holt Johny, no:o), ale prostě... Patrcik!:o)

    kotě: Neboj, však já na půl osmou jdu:o)
    Ty sis udělala statistiku, jo?

    OdpovědětVymazat


  24. statistiku ani ne, spíš mě zaujalo, jak nápaditě a kultivovaně se vyjadřuje někdo, kdo je tak kvalitní, inteligentní a zajímavý autor i člověk a velice mě mrzí, že už se tu neobjeví, když tvoje kvokání nečte, protože bych se moc ráda nechala poučit o mnoha vrstvách takových skvostů jako
    Chce se mi srát
    jo, měl bych se bát

    Hovna nebo tebe?
    děsivě mě v prdeli zebe

    Sice v tom jakou hloupá slípka žádnou kvalitu vyhrabat nemůžu, ale alespoň jsem několika kliky pošolichala toplist a udělala někomu radost, protože návštěvnost je rozhodně jediné měřítko kvality, v tomhle případě obzvlášť.

    OdpovědětVymazat


  25. Na Alienovi se mi líbí zejména kreativní využití Slovníku cizích slov. Strašně ráda bych ti tu napsala nějaký opozitní názor, ale bohužel můj slepičí mozeček není schopen příjít s ničím jiným než s tvrzením, že Patricka fakt oplakávat nebudu, protože ještě furt držím tryznu na Ianta.
    Náhodou jeho blog je fascinující a vážně doufám, že ho najde Studnice hnusu a další dámy. Škoda, že je to taková grafomanská onanie. Docela by mě zajímalo jaký by bylo zahrát si tam na chlapa.

    OdpovědětVymazat
  26. Jeden chlap to číst zkoušel...

    ...už to neudělá...

    OdpovědětVymazat


  27. Kvok. Kvok. Kvok.
    Přišla, viděla, vyškubala sama sobě peří.
    Nesmutni Kopřivo, stačí za každé druhé normální slovo nacpat vulgarismus a hned budeš mít tolik vrstev, že nebudeš vědět, co s nima.
    A trošku mi to připomíná verzi stránky feministky.cz. Jen věty "muži jsou zlo" se změnily na "ženy jsou zlo".
    Mimochodem, ani netušíte, jak je slepice užitečné zvíře. Asi bysme doma nikdy neupekli nebo neuvařili tolik věcí, kdybysme neměli domácí vejce. A pořádná slepičí polévka je taky k nezaplacení.

    OdpovědětVymazat


  28. kotě, to mě mrzí, že jsem tě na aliena tak navnadila! Pokusím se to napravit a budu se snažit se ti podle nejlepšího vědomí a svědomí odpovědět, jak by to asi udělal on:
    "Ani bych nepředpokládal, že slípka tvého typu a tvé inteligence by pochopila hloubku myšlenky těchto veršů. Jenom primitivka - a že ženský primitivky jsou - nevidí za slovy jako prdel a hovno ten skrytý význam nesoucí IDEU (škoda, že neznáš význam slova idea, ale holt slípky v kurníku slovník nemají) a stádně je považuje za vulgarismy.
    A hlavně - se to RÝMUJE. Ale nikdy bych si netroufal domnívat se, že něco jako rým je kur tvých kvalit schopen objevit, protože tys v životě přečetla maximálně tak pár slepičích blogísků a kvalitní literaturu bys nepoznala, ani kdyby tě kopala do prdele..."

    No, ještě to musím pilovat.

    Ta statistika - když se podíváš na počet pravidelných komentátorů a komentářů celkem, tak dojdeš k závěru, že aliena většina lidí čte ze stejného důvodu jako já - aby se mu smáli. Ale nemám to srdce mu to říct, on je to takový citlivý chlapec, těžce by to nesl.

    ostatní: Já své slepičí komentátorky miluju, jenže odpověď pro kotě jsem měla připravenou ještě před odchodem do hospody, ale bloguje stagnovalo, takže jsem teď sprostě použila metody "kopírovat-vložit" pro odpověď pro kotě a na nic víc už se nevzmůžu. Možná tak vyčistit si zuby. Dobrou.

    OdpovědětVymazat
  29. pseudointelektuálka [19. 9. 2009 1:59:00

    metro

    mně se to stává pořád, a to jsem pražská. máš plnou pravdu - reklamovat.

    OdpovědětVymazat


  30. No, pořád si myslím, že metro není tak úplně špatné, ale na Florenc nejezdím, Florenc je hnusná. Tak by se možná nemuselo reklamovat celé metro, ale jenom ta Florenc, to by mi nevadilo ;o)

    Jo a gratuluju k obdržení takového úžasňoučkého komentíku od ještě úžasnoucnějšího Aliena. Se přiznám, že jsem k němu už párkrát zabloudila nalákána několika stupidními názvy, které slibovaly kvalitní porci zábavného čtení. Bohužel, aby to bylo taky zábavné, nikoli jen stupidní, musely by být texty zkráceny povětšinou tak na čtvrtinu, protože většinou nemají pořádný spád a strašně se grafomansky vlečou. Tomu se pak vážně už nedá ani smát (a brát to vážně nejde už z podstaty :o)
    Kvok!

    OdpovědětVymazat
  31. uh

    když řeknu, že komentáře od aliena si tu píšete sami, abyste se protrénovali v empatii, řekne někdo "přihořívá"...?

    OdpovědětVymazat


  32. Julie: Já jsem se trochu bála, aby sis nemyslela, že vás s tou tryznou kopírujem, ale určitě uznáš, že ani vy jste s ní nepřišly první;o)
    Studnice určitě dorazí. Já jsem i chvíli uvažovala, jestli ho nepředhodit rovnou, ale co kdyby na ten odkaz kliklo jedno z těch asi dvou dětí, co tam občas přijdou;o)

    haribo: To jsem teda myslela, že vyrží víc!

    Veve: Tak už vim, že k vám teda nikdy nepojedu, když tam děláte se slepicema tohle...

    pseudointelektuálka: Tak. Teda kvok.

    ave: To je obecně u aliena problém. Já jsem s ním i zkoušela diskutovat, jenže mě nebavilo číst stránkový komentář, kterým odpovídá na můj jednovětný, navíc, když z té stránky nějakou informaci obsahují asi tak tři řádky. Holt slabota, slabota...

    OdpovědětVymazat


  33. johny: Copak bychom na to měly čas?:o)

    OdpovědětVymazat


  34. Jo a dámy, nějak jsem to počítala a... která z vás je ten pes?

    OdpovědětVymazat


  35. Kopřivo, já jsem tvá akvarijní rybička!
    A tryzna je rituál, rituály se naopak mají kopírovat.
    Mě by zajímalo, co by se stalo, kdyby si mu tam člověk zahrál na chlapa, hlavně kvůli tomu blahoskolonnýmu postoji, který má vůči svým následovnicím tam. Propadla jsem z toho dojmu, že že názor hysterický ženský (a my jsme všechny hysterický už od přírody, proto je nás třeba mlátit) nebude brát vážně ani náhodou. Od pána by si třeba komentář i přečetl.

    OdpovědětVymazat


  36. já ne, jsem ochotná participovat ve stádě i v hejnu, ale psa teda dělat nebudu...

    jinak dobrý, potěšilo to, ale možná jsi to měla napsat až po návratu z hospody (pokud bys teda měla tolik promile, že by sis vyřadila půl mozku), hrozně mi tam chybí to uspokojení, jak jsi někoho rozmetala argumenty bez hlavy a paty :-))

    p.s.: mám takový dojem, že na gymnaziálním hřadu se zmiňovali o druhořadých básnících, kteří za verš považují všechno, co se rýmuje ;-)

    OdpovědětVymazat


  37. Já taky nejsem pes. Když tak jsem narozená v roce Vepře a ve znamení Býka (to se teda nehodí ani k té slepici, ale když o tom přemýšlím, asi bych radši byla slepice než pes, alespoň by ode mě nikdo neočekával psí oddanost :o)

    OdpovědětVymazat


  38. Julie: Nikoliv, všichn ostatní chlapi jsou chcípáci bez koulí, to bys měla vědět:o)
    Jinak to ale vypadá, že alien už fakt nepřijde:o( Skoro mám chuť jít se ho zeptat, kam se podělo jeho "soutěživé a vítězné já."

    Tak už teda máme identifikovanou akvarijní rybičku, teď vyhlašuju pátrání po tom, která z vás je teda pes!

    OdpovědětVymazat


  39. Kopřivo, no jo, když já fakt nemám dost času na louskání jeho spisků, jakkoli fascinující se mi zdají. Ale má dlouholetá zkušenost s internetovými magory mi říká, že on tu ve skutečnosti je. Jenomže nic z našeho kvokání se nedá považovat za komentář a za rozumný příspěvek do diskuze. Nedejbože za argument.
    *tiše klape tlamičkou a vypouští bubliky*

    OdpovědětVymazat


  40. ... aneb jak pravila jedna má kamarádka k jednomu mému kamarádovi: "Vidím, že něco říká, ale slyším jenom blá blá blá."

    OdpovědětVymazat


  41. Já taky nejsem pes, já jsem kočka!
    A Kopřivo, není slepice jako slepice. Kdybys přijela ty, tak ti postavím bidýlko na čestné místo v mém pokoji a budu tě krmit jen samýma lahůdkama. A ani ve snu by mě nenapadlo si z tebe udělat polívku!

    A musím říct, že po přečtení aliena se mě zmocnily pocity, které jsem měla naposledy v době, kdy jsem četla Adrianku. A to tedy Adrianka proti němu byla neskutečně zábavná. A rozumně dlouhá. Tohle je už fakt nemoc.

    OdpovědětVymazat
  42. 35,kopřiva

    možná na to nemáte čas, a tak jste si na toho jen někoho najali. tarif magorium?
    http://jdem.cz/aca07

    OdpovědětVymazat


  43. Již i ke mě dorazil závan nové zábavy, takže - volaly jste?

    1) Komentáře jsou velmi výživné (tohle za ten dvouhodinový boj o provozuschopnout pc stálo!). Chvílemi jsem měla potíže ovládnout veselí, ale jsem dobrá. A taky bych rodičům ráno asi dost dobře nedokázala vysvětlit ten vykousnutý okraj stolu - a to jsem četla jenom ty dva komentáře tady!

    2) Kopřivo, styď se! Ty přede mnou tajíš takový skvost! Já se sice chodím občas rekreovat ke grafomanovi číslo dvě (vřele doporučuju článek o šancích na sex s vysokoškolačkami, zvlášť pokud některou ze zmíněných škol studujete... eh, Hamilton asi nezná ty správné právničky), ale tohle vypadá taky zajímavě. Teda pokud se přenesu přes fakt, že ty dva komentáře ve mně vyvolávají stejný pocit jako první díl učebnice práva duševního vlastnictví vydaná naším profesorem (pozoruji shodné reakce, zejména poulení očí, nevěřícné výrazy a zmatenost, protože u obou si říkám, jestli vůbec rozumí sami tomu, co napsali a proč to vůbec píšou). Ovšem Tutík je stále hluboce a nepřekonatelně zapsán v mém srdci i s Faunem.

    3) A slepice je náhodou vysoce hodnotný tvor - víte, kolik dneska stojí jediné vejce?!

    Já mám sice stále komentářovou krizi, ale že bych... Když někdo ukáže takovou reakci na jedinou větu, ve které je označen za grafomana, tak bych do toho šla. Ale teď ne, je večer, já dnes neměla kafe, jsem unavená a pořád moc nerozumím tomu kokonu. Holt blbá slepice, kvok.

    OdpovědětVymazat


  44. Byla jsem tam, jen jedním přimhouřeným očkem jsem mrkla... tak ten stůl asi nevysvětlím. Už chápu kokon. A článek http://alien.bloguje.cz...rdele.php mě dostal do kolen - kdo pamatuje FF a test z Dívky, nad kterým jsem s Tess skoro brečela smíchy asi dvě hodiny, ať se přihlásí, pokud ho napadlo stejně jako mě, kde se asi Alien inspiruje...

    OdpovědětVymazat


  45. Začínám se o aliena bát:o)

    Jinak v kokonu dopočuju rubriku Odpad aneb koutek zdravého rozumu (alien tam totiž nemá žádný komentáře).

    OdpovědětVymazat


  46. johny: Leda že by to šlo zaplatit na tvorbu celé stránky;o)

    OdpovědětVymazat


  47. http://alien.bloguje.cz...minut.php
    Pane Bože, Pane Bože, já bych to fakt neměla číst (zvlášť ty komentáře). To je takové ego... taková sebedůvěra... Ten má větší ego než Adrianka s těmi svými vlasy centimetr za minutu. Jen lituju, že ten test nezkoušel na mě nebo na někoho z vás. To by se chlapec nestačil divit.
    http://alien.bloguje.cz...valek.php
    Jak moc myslíte, že je zamindrákovaný?
    http://alien.bloguje.cz...s-sex.php
    A tohle bysme měly všechny povinně poslat svým mužským polovičkám. Jistě s tím budou naprosto souhlasit. My jim pak nakoupíme kvalitní porno, dáme jim pokoj a všichni budem spokojení.
    A Kopřiva měla pravdu, v Odpadu jsem našla pravděpodobně ty nejrozumnější věci.

    A já se vám strašně moc omlouvám za to spamování tady, ale já se o svůj duševní stav musela s někým podělit. Jsem si slíbila, že tam už nevlezu a potom... No prostě blbá, no:D

    OdpovědětVymazat


  48. to prosím ne :) ale pozorní čtenáři tebou odkazovaných blogů jistě ví, kde se na existenci takového podpultového tarifu zeptat

    OdpovědětVymazat


  49. Veve, každý přece potřebujeme mít nějakého koníčka - já jsem si svého času během zkouškového dávala za odměnu za každou naučenou otázku jednu kapitolu Adrianky. Tak si tak dávkuj aliena;o)
    Chápu, že se musíš vylít tady, protože alien by tě hned přesunul do odpadu. Já jsem zkoušela psát rovnou tam, ale Alouš mi to zakázal:o(

    OdpovědětVymazat


  50. Já vím, já to viděla. Asi se bál, že se přijde na to, že jsi inteligentnější než on. (což je tedy valná většina lidí)
    No uvidím, jestli se mi bude chtít přes zkouškové číst něco takového. A vůbec, asi nakrmím Mafaldu:o)

    OdpovědětVymazat


  51. "Takže jsem přišel až k ní a pár metrů od ní jsem upřel svůj pohled raněné srny do jejích očí…" Holky!!!:D

    Já se přiznám, že jsem "Jak dostat neznámou holku do postele..." četla až teď, protože mi ten název přišel až moc prvoplánovej, takže jsem předem odsoudila i obsah. Ale teda tohle jsem nečekala. Dyť i Tutínek by to zvládnul líp!

    OdpovědětVymazat


  52. Kopřivo, ale to jsi udělala chybu!
    "S elegancí sobě vlastní jsem si co nejvíce sexy pohyby sundal bundu a následně i mikinu a zůstal jenom v bílém tričku, zvláště zdůrazňujícím moji svalovou aparaturu…Nenápadně jsem sledoval, jak si moji postavu zálibně změřila pohledem a v tu chvíli jsem věděl, že jsem definitivně získal její důvěru...". U toho jsem šla do kolen já, neb mi to silně připomnělo můj poslední glosovací objev a Draca a jeho břišní svaly. Tak důvěra se získá pohledem na vymakané svastvo... co na to říct.
    Ale ten článek je vtipný celý, asi nejrozumější vysvětlení je to z komentářů, že lepá děva patrně patřila ke stopařkám :-D.

    OdpovědětVymazat


  53. Jakou mi to dalo práci, než jsem to znova našla... ale vytrvala jsem, protože o tohle se musím podělit já:

    "-řešení autora textu
    -offtopic
    -osobní napadání-žádný přímý ani nepřímý názor k tématu (osobní napadání a řešení autora textu NENÍ názor)
    -cílený úmysl vést diskusi do flamu a jasné primární špatné úmysly
    (Každé porušení jediného tohoto bodu bohatě stačí k vyřazení reakce do Odpadu)"
    (citováno odtud: http://alien.bloguje.cz...libi.php)

    Tak, a teď si znova přečtěte Alienovy komentáře tady s tímto jeho seznamem, který se na jeho blogu musí dodržovat.

    Apropo, Kopřiva se může přestat strachovat, Aliena si budu muset dávkovat postupně jako instantní veselí jen pro soukromé účely. Jednak proto, že nesouhlasné komentáře okamžitě maže, druhak proto, že tohle grafomanství je nad mé síly (nemám čas to číst, zvlášť když pořád mele to samé a je to tak dlouhé, že na to čtení nemám ani chuť).

    OdpovědětVymazat


  54. Ness, ty laní oči mě dostaly taky. Kéž by to tak zkusil na mě! Bych mu dokázala, že ne každý má rád bezbranná zvířátka.
    Ale už aspoň vím, proč Hermiona tak rychle změnila svůj názor na Draca.
    A kdyby tam napsal "do Opadu jde cokoli, co mi odporuje nebo mi neleze do zadku", tak by ušetřil své místo i náš čas.
    A hlavně se divím, že vzhledem k té své SFS zásadě - slušně/fakticky/nevim-už-co, do toho odpadu nepřemístil sám sebe.
    A vůbec, nedá se glosovat i něco takového?

    OdpovědětVymazat


  55. Ale tohle je kurník, chápeš, to není kvalitní web jako Kokot... teda Kokon! Tady se nemusej dodržovat pravidla určená pro ušlechtilé stránky:o)

    OdpovědětVymazat


  56. Veve, dá. Ale musíme něco udělat se současnou krizí a vládou, abychom se ještě dožili důchodu a měli na to čas:o)

    Jinak Alouškovo ego snad musí vrnět blahem! 57 komentářů díky dvěma větám o něm:o) Že se k tomu nevyjádří!

    OdpovědětVymazat


  57. Kopřivo, se to doslova dere na jazyk, co? :-D

    OdpovědětVymazat


  58. Ness, dere se to, i mně se dralo, ale já chtěla být slušná:D

    Kopřivo, ach tak! A vůbec, ono je přece jasné, že tak mrzká existence jako jsem já, by si stejně ani nedovolila napsat byť jen písmenko na jeho dokanalý web!

    OdpovědětVymazat


  59. nechtěl jsem se na ten blog už podívat, ale když už se stalo, buďte opatrné, protože:

    "Nebyla bys první ani poslední, která osudově doplatila na nezvladatelnou touhu vidět mou sbírku nožů, seker, motorových pil a pytlů."

    http://alien.bloguje.cz...enovi.php

    Oh, shit!!

    OdpovědětVymazat
  60. OMG ! Ness vstala z mrtv�ch !

    OdpovědětVymazat


  61. Ness je nesmrtelná, to bys věděl, Hamiltone;o)

    Johny: Já to risknu. Řekla bych, že tyhle hrozby jsou potentní asi jako Alien:o)

    OdpovědětVymazat


  62. Aneb jak by pravil pašerák a Vinar: "My máme vidlomet a pánve":o) A navíc, je nás přece celé hejno, ne?:D

    OdpovědětVymazat
  63. Kopřivo, já tě zabiju!

    OMFG, Alien! Já věděla, že tam nemám lézt. Naposled jsem takhle vlezla k Dev a utrpěla jsem jedno z nejhlubších traumat svého krátkého bloggerského života. Máš výjimečnej talent takovýhle typy nacházet :)
    Jinak, Patrick Swayze jako chlap nic moc, to souhlas (když už jsme u těch slepičích témat)
    A kdybys měla zájem nějak rozšiřovat řady hospodářských zviřátek, hlásim se dobrovolně za krávu. Mám jich doma velkou sbírku.

    OdpovědětVymazat
  64. Hamiltone,

    baží mne tvůj upřímný zájem, leč Ness nikdy mrtvá nebyla, pouze se držela ve stínu internetu (chjo, to ta vrozená lenost a nechuť něco psát, navíc bez Tutíka to není, co to bývalo). Ale u tebe už jsem dlouho nebyla, pravda...

    OdpovědětVymazat


  65. Tak Aliena jsem ještě neznala. Bohužel jsem na jeden z odkazů klikla. >:( Pokud se člověk chce opravdu naštvat, jeho blog je ideální místo. Jinak si vzpomínám na Hříšný tanec namluvený jediným unuděným chlápkem. :D Patricka mohl dabovat kdo chtěl a stejně byl k sežrání.

    OdpovědětVymazat


  66. Tak já bych prosím byla ten pes. Anebo jestli je ještě volná role některého mužů ve člunu, tak to taky beru.
    Zříce délku alienových příspěvků a zejména komentářů, vybavil se mi maně jeden psychopatický párek z okolí Plzně. Věru ošklivý flashback.

    OdpovědětVymazat


  67. Wynm: Na naštvání ne, psychotičtí grafomani se nesmí brát vážně, je spíš k smíchu;o)

    Danae: No jo... proč by alien nemohl být David? Musíme zjistit, jestli má osmáky.

    OdpovědětVymazat
  68. Protiskluzová podložka..

    ..neměla chybu :-D Už jsi mi chyběla. Budu si muset jít surfnout častěji...

    OdpovědětVymazat


  69. "Slepicismus" - prakticky mi tečou slzy, víc takových komentářů, jako je ten Alienův, a vysměju tu rybník:))

    OdpovědětVymazat
  70. Pravidla

    Ad pravidla.

    Logicky v tomto kurníku žádná pravidla neplatí (tím méně Pravidla AK), takže je zde nikdo nemůže porušovat ani dodržovat.

    To, že se v žumpě bez jakýchkoliv pravidel plné sraček a zakomplexovaných nicek chovám nejen já, ale asi každý trochu jinak než v kokonu, je taktéž logické.
    Na takové zkrachovalé existence jsem ovšem ještě hodně mírný a shovívavý.

    Nesouhlasných příspěvků nevyřazených do Odpadu, je v kokonu spousta.O těch, které jsou např. v Aréně, ani nemluvě.
    Souhlas/nesouhlas, sympatie/antipatie nehrají v kokonu při adminského rozhodování žádnou roli.
    A mimochodem, alienův adminský hlas není v kokonu jediný, který spolurozhoduje.
    Ve skutečnosti je vyřazených reakcí z celkového počtu v kokonu naprosté minimum a pohříchu drtivou většinu tvoří sračky několika flamerů bez slušného vychování i sociální inteligence typu kopřivy.
    Když je někdo inteligenčně nedostatečný jako tadyhle kopřiva, že nechápe, ani nejjednodušší věci, logicky končí v Odpadu a posléze Vyhoštěním.

    Kokon je rozdělen na adminsky regulované a neregulované kategorie.
    V prvních platí daná pravidla, v druhých si může psát každý, co chce, tedy i nesvéprávní jedinci typu kopřivy.
    Tento prostý princip zjevně nebyla schopna pochopit, dokola vkládala své sračky do kategorií určených slušné diskusi a nelze tedy předpokládat, že vyšla alespoň první třídu základní školy, aby se naučila počítat 1+1.

    Jeden příspěvek už jsem jako první Admin v historii sám sobě vyřadil (měl by být v původní Aréně, do které se tehdy vyřazovalo).

    Když ta nejsprostší a nejubožejší individua typu většiny ženských zde melou cokoliv o nějaké slušnosti nebo pravidlech v téhle kupě bezobsažného hnoje, nezbývá než se shovívavě pousmát a poklepat si významně na čelo.

    A opět reakce.
    V kokonu je nezpochybnitelně více reakcí než v této žumpě.
    Chat NEJSOU reakce, ale chat.

    O tom, že blogísek se sotva čtvrtinovou návštěvností kokonu má jakoby "diskusní" jádro, si myslím svoje (ano, tím chci přímo říct, že si autorka píše kupu reakcí sama, jako to dělá spousta "bloggerek" čůpr blogísků), stejně jako o reakcích dvou tří rádoby "mužů" vycucaných z prstu, které nikdy nikdo jinde neviděl.

    Abych byl spravedlivý, tak se dá říct, že texty kopřivy překvapivě vysoce převyšují ten bezcenný slepičí marast pod nimi a jsou svým způsobem specifické.
    Narozdíl od slepic umím být objektivní.
    Ovšem v kokonu dotyčná v míře sprostoty podstatně přitlačila oproti svému kurníku.

    Když už sem cokoliv omylem vkládám, tak spíše ze sportu jako na nějakém tureckém hajzlu.

    Jen zakomplexované, hloupé slepice bez základního vzdělání si mohou plést jablka, hrušky, melouny, čůprpipkoblogísky a aliení kokon. :,


    A abyste mi aspoň na závěr trochu rozumněly, tak: bůů, méé, kvok.


    alien

    OdpovědětVymazat


  71. omlouvám se předem za reakci, na kterou tu nemám právo. ale jako "muž vycucaný z prstu" jsem se jen chtěl trochu bránit, kvůli tomu prstu hlavně :) nemáš ještě trochu kapek proti kašli, tati?

    OdpovědětVymazat


  72. Ty nejseš muž vycucaný z prstu, ale "muž" bez koulí. :,

    Ps: A stejně ti nedaj a pokud ano, tak upřímnou soustrast za nejhorší životní zážitek, heh.
    Tihle bezkoulí sráčí lezoucí ženskejm do prdele a bloudící netem od líbka po kurníky a doufající, že někde něco odpadne, jsou k smíchu všem pořádným chlapům.

    OdpovědětVymazat
  73. Sím, sím...

    já sem taky bez koulí?

    Víš - virtuálních svalovců tvého kalibru je plnej internet. Zajímavé na nich je mj. i to, že žvásty o mužích bez koulí mi do očí žádný z nich zopakovat nechtěl... Počítám, že ty nebudeš vybočovat z řady.

    P.S.: K tomu "nikdo nikde jinde neviděl" - nahoře máš odkaz na můj weblog. A předem ti říkám - jestli tam vlezeš, budeš se tam chovat slušně, jinak s tebou vyrazim dveře nejbrutálnějším způsobem, jaký mi bloguje dovolí...

    OdpovědětVymazat


  74. galahade, prosim tě, až si to přečteš, moh bys mi pak ve zkratce říct, co ti alien píše? Já to dočetla do čtvrtiny, pak mě ti přestalo bavit. Ale asi bych se už opakovala, kdybych řekla, že alien se dost opakuje.
    Jo, jinak ještě si schválně u Aliho klikni na rubriku "Alienovy fotky" a uvidíš tu rozsáhlou dokumentaci jeho svalové hmoty:D

    OdpovědětVymazat
  75. Kopřivo,

    to bych ti mohla říct i já, ale pořád mám problémy přestat se smát.

    Zrovna od Aliena má věta "Ani jsem na tebe nemluvil a přihopkal jsi sám jak vzteklej ratlík." zcela specifické kouzlo. Stejně jako drsné kecy, kterak na netu je každý machr, ale on v reálu...!!! Prostě Chuck Norris mu nesahá ani po palce na nohách. Smůla, že ve svém vytíženém životě Alien nemá ani chvilku, aby se někdo mohl přesvědčit na vlastní oči.

    Btw, to opakované přesvědčování Galahada, jak je jako chlap naprosto strašný a žádná ženská o něj nezavadí ani pohledem, je vzhledem k jeho nedávné svatbě (ne, Aliene, nemusel) také dosti úsměvné.

    OdpovědětVymazat
  76. Kopřivo,

    mě ale jeho svalová hmota nezajímá... Upřímně - když už sám hovořil o tom ratlíkovi - malej pes štěká, velkej to nemá zapotřebí...

    O čem píše nevim... zatím jsem nezaznamenal, že by vyjádřil nějakou myšlenku... Že hovoří se ženatym chlapem evidentně taky nepochopil... Vlastně mě celkem překvapuje, že vůbec umí psát...:-/

    Aliene - já budu narozdíl od tebe stručný, jelikož se svými výsledky na polích válečných ani milostných chvástat nepotřebuju. Až budeš makat, zjistíš, že na to neni čas... Takže jen - vhodné čtivo bych si dovolil vybrat sám i jako sráč bez názoru...:-D

    OdpovědětVymazat