středa 31. prosince 2008

Bilanční?

Predestinaci nasrat.


Mohla bych si bilančně stěžovat. Ale nebudu, protože to jsem dělala celý rok.

Mohla bych nefalšovaně bilancovat. Ale nebudu, protože ten masochismus jsme si přece zakázali(y). A některé věci prostě nekončí kalendářním rokem, ani tím uměle vyvolaným, bohužel, bohudík. A některé věci taky můžu odpustit někomu jinému, ale nebude to dobrý, dokud je neodpustím sobě.

Mohla bych navázat na "Nej roku 2007," jenže odmítám být v jedné kategorii s Českými drahami a zakládat novou kategorii "Největší kráva roku" by bylo prvoplánové.

Takže bych za letošek jenom ráda poděkovala všem, co si kvůli mně ničili játra, jmenovitě tedy
SAXáně,
Baličce cigaret,
Zrzce a
Upírce (u posledních třech zmíněných bych ráda poděkovala i za to, že ačkoliv jsem na španělské morfologii prokazatelně nebyla čtyřikrát, můj podpis chybí v prezenční listině pouze jednou),

dále pak

Danae za palačinky

a tátovi za všechno to pivo, brambůrky a nakládaný hermelín a otázku "Co je?", na kterou jsem nemohla odpovědět

a potom

kretce
a
guano
za to, že když všechno, co bylo dostupné, byla flaška a icq, tak na tom icq naschvál nebyly invisible (i když někdy možná jo, ale ne tak často, abych si toho všimla)

a

Goyovi, co ho restaurovali.


Do roku 2009 bych si přála, abych uměla doplnit druhou část věty v "Některé investice jsou nevratné, ale..." Protože ačkoliv nemůžu říct, že bychom s rokem 2008 nebyli celkem vyrovnaní, tak tři týdny na jedenáct měsíců se mi bez té druhé části pořád zdá trochu málo. A slibuju to samé, co minulý rok, a navíc jsem také o něco poučenější a mám podvazky. A jestli chceš něco dalšího, tak mi to dej jasně najevo.

Do roku 2009 bych některým lidem, co si to zaslouží víc než já, přála, aby predestinaci vysvětlili, že ta taky nic nedostane zadarmo, protože je možné změnit způsob, jakým jsou některé příběhy napsány, a co bych citovala nějakýho Dickense, když můžu citovat Julii.

A celkově vám přeju úspěšný rok 2009 a ať je ve vašich rukách. A moc nechlastejte.

4 komentáře:



  1. och, děkuji. a přeji [...].

    OdpovědětVymazat


  2. Huráá!!! Jsem citována na nejčtenějším českém periodiku (alespoň teda z mého pohledu:-))
    Já ti přeju, abys i s ostatními měla tolik trpělivost, co se mnou a tak vůbec. A taky dobrá játra.

    OdpovědětVymazat


  3. Palačinky jsou polichoceny :) Všem nám přeju více palačinek!

    OdpovědětVymazat


  4. palacinky hmmm ...:-)... pozaduji poslat ochutnavku! Jinak jatra si s tebou kazim rad .. takze do noveho roku vsem odolnejsi jatra, spoustu stesti a hodny poniky..

    OdpovědětVymazat