úterý 1. července 2008

Reklamní blok

Máte problém? Pořiďte si SAXánu!
Musela jsem chvíli počkat, aby tento příspěvek nebyl příliš hormonálně ovlivněn euforií. Protože to samozřejmě zas přejde, ale kdyby mi tak ta nálada chtěla vydržet aspoň dva dny...

Inu. To se prostě takhle jde po týdnu se SAXánou zas do hospody. Dáte si dvě piva a pak se SAXána rozhodne, že nemocnou babičku navštíví až zítra, protože už není tak nemocná, a radši si s vámi dá další pivo. Pak se SAXánou tři hodiny řešíte svůj Problém a vytrvale odmítáte udělat, co vám SAXána radí, až vám Problém se slovy "Hola, ve Vídni super, co?" zaklepe na rameno. Záležitost, jestli tedy riskovat značný pocit trapnosti, který přínáší jasné vyjádření, o co že nám to jde, anebo důstojné náznaky, ačkoliv víte, že ty chlapi jsou prostě natvrdlí, se tedy vyřešila během pěti minut třetí variantou.

Na SAXánu nikomu z vás číslo nedám, jenom pokud byste se nacházeli v opravdu velké nouzi, hodlám si ho uzurpovat pro sebe a zneužívat i nadále.

Já jsem přece říkala, že se musim zase víc bavit s chlapama!

Nicméně uznejte, že tolik zásahů vyšší moci prostě není náhoda, a kdo jsem já a morální zábrany, abychom společnými silami vyšší moci odporovaly?

A má tedy dušička i tělíčko pokoj?
Jistěže ne!
Byť jsem měla k loučící scéně na chodbě připravenou větu "Kdybys mě chtěl vidět, ještě než odjedeš, tak tady nejsem jenom od od 3. do 7., ale kdybys mě vidět nechtěl, tak ti přeju, ať najdeš dobrou práci a potkáš spoustu holek, co nejsou katoličky," předběhl mě s větou "Tak tady ještě budu deset dní, tak když budeš chtít, tak napiš." To člověku prostě zničí veškerá předsevzetí.
Předsevzetí mezi... řečí mu oznámit, že je pěknej zmetek, samozřejmě taky vzalo za své (až na to, že jsem se mu posmívala, když jsem ho usvědčila ze lži). Navíc ono se nám to chvílemi tvářilo jako ublížené chuďátko, co ho najednou všichni (všechny ženský) opustili a co on tak sám, samotinký... Ne že bychom ho teda ještě minulej tejden se SAXánou neviděli, jak si domů vede tu blondýnu, ale když já se nechám tak snadno přemluvit – mám hrozně dobré srdce!!!
A vůbec, ať si je na něj zlej někdo jinej. Já teď musím šetřit síly na Tolstolobika, se kterým nejenom, že strávím čtyři dny na Vejrovi, ale z toho ještě navíc ten první den a noc úplně sama, což bude nesnesitelný nátlak na psychiku. Takže musím být v plné síle, abych když tak zabila jeho a ne sebe. Až přijedou holky, pomůžou mi odklidit tělo.

Dnes večer musím SAXáně vynahradit úprk na autobus, abych si stihla oholit nohy. Vedle Ledové královny mu totiž taky ještě musím sehnat číslo na slečnu Slaďoučkou, co dělá v Knihomoliv. A taky jsem mu slíbila tu pusu, páč kdyby SAXánova babička byla víc nemocná, tak kde bych dneska byla já? Možná bych měla jít dát pusu babičce. Prý to není nakažlivé.

7 komentářů:

  1. Hezkej reklamní blok...

    ...jen nejsem si jist, jestli splní účel, když řekneš: "Pořiďte si SAXánu." a jednim dechem dodáš: "Nedám!"
    Ale jinak dobrý;-)

    OdpovědětVymazat


  2. Musíš si najít vlastní;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ne reklama...

    ...takovej normální receptář :-D

    OdpovědětVymazat


  4. No jo, jenže kde takovou SAXánu vzít a nekrást? Ale v případě nejvyšší nouze napíšu tobě a ty mi ho jistě půjčíš, viď?
    A dobré srdce mám taky a nevím, jestli to je výhra. Asi moc ne, neboť většinu času si připadám jako hodný blbeček.

    OdpovědětVymazat


  5. Já mám dokonce dojem, že čím je člověk lepší a příjemnější svému okolí, tím míň šancí, že to v životě někam dotáhne.

    OdpovědětVymazat


  6. [5] a já bych s dovolením zas řekl, že ne. ty špatné a úspěšné vrány jsou víc vidět.

    OdpovědětVymazat


  7. ehm ehm...zase tak zazracnej nejsem...:-D..skoda ze tady nemate cervenajici se smailiky..jo a koprivo...to cislo na slecnu sladouckou me porad dluzis..:-)..to ti jen tak neprojde...

    OdpovědětVymazat