neděle 22. června 2008

Your substitute whenever you want me

Na to nemáš, holka.

Kopřiva "Jestli má ženskou, tak je to jeho problém, ne můj," známá také jako "Nejsem blbá, jsem pragmatik" se oficiálně přesouvá do kategorie béčkových blbek.

Blbkou zůstává i přesto, že je chytřejší o rozšifrování "Máme volný vztah" jako " s ní mám volný vztah."

Vážně by mi bylo líp, kdybych ji neznala. Věděla jsem od začátku, kdo je tady oficiální, a dlouho jsem odolávala útržkům informací, po kterých nepátráte, ale kterým je dáno si k vám tu cestu najít.
Nevím, čím jsem si pomohla, když jsem z tušení udělala jistotu. Naposledy jsme ji viděla před pěti lety. Byla moc sympatická, vtipná a talentovaná. Dneska je ještě sympatičtější, vtipnější a talentovanější. /interní perlička: moje máma byla na prvním stupni její třídní/

Mezi záchvaty pláče se mi chce blít. Ze sebe. Z korespondujících dat – když jsem u něj byla v březnu, ona byla v Budapešti; když jsem u něj byla v dubnu, přáli jí, ať se jí snad vyplatí energie investovaná do vztahu.

Do prdele.

Proč mám tyhle výčitky svědomí já?
Protože teď už teda vím jistě, že ji znám, a předtím jsem alibisticky tvrdila, že to určitě nebude ona?
Protože v "Máme volný vztah" je tohle v pořádku, a když se to pozdějc dešifruje, je to spíš v prdeli?
Protože jsem přece strašně chytrá a se zmetkama do postele nelezu a ono se pak zpětně ukáže, že je to stejnej zmetek jako každej druhej?

Anebo jsem třeba děsně hodná a vlastně je mi jí líto, protože vím, že tohle nedopadne?

Anebo taky lituju vlastně sebe, protože už selhal plán A, B i C, jak se vyhrabat "z piči, kam jsem se dostala vlastní vinou," a jelikož poslední dobou ověřuju platnost zákona, že na posranýho i hovno spadne, tak tuším, že nevyjde ani plán P. A pak právě bude asi ta chvíle, kdy budu muset přiznat, že nevím, co mám dělat.

Ještě ráno jsem si říkala, že byť jsem za poslední půl rok do zdi div nevymlátila díru, stejně bych to všechno udělala znova. Ale asi ne.
Já si fakt dřív myslela, že na tohle žaludek mám. Ale asi ne.

A příští kopřiví level je ženáč, nejlépe stylem "moje žena mi nerozumí," "vlastně spolu nežijeme," nebo "ona je lesba, víš."

32 komentářů:



  1. che che che, dobře ti tak...

    OdpovědětVymazat
  2. Kopřivo,

    ber to z té lepší stránky - pokud máš výčitky, nejsi zas taková svině (té by svědomí chybělo).

    OdpovědětVymazat
  3. P.,

    napsala bych ti něco ošklivého, ale ty ses naštěstí dokázala shodit svým komentářem sama. Užij si svou omezenou radost. Nejspíš umřeš sama a bez přátel.

    OdpovědětVymazat


  4. Ness: No jo, ale ať si ty výčitky má on, ne já. Kdybych to chtěla hnát do extrému, tak si ještě můžu hrát na ublíženou chudinku a do okna mu hodit dlažební kostku. Což samozřejmě neudělám, protože mi chybí ta vzteklá fáze, je mi to jenom líto.

    OdpovědětVymazat


  5. Na co máme nebo nemáme žaludek někdy nepřijdem dřív, dokud to nesežerem a důkladně nestrávíme... Blbkou se člověk stává v okamžiku, kdy z takového talíře začne dlabat podruhé.
    A jestli někdy vstoupíš do dalšího levelu, všeho nechám a přijedu ti osobně vysvětlit, že "you are NOT a substitute". Keep us informed ;)

    OdpovědětVymazat


  6. víš p. ty jsi fakt kráva...a dobře ti tak

    OdpovědětVymazat


  7. ehm..nemas si co vycitat..on v tom vztahu ma byt verny..pokud vim tak jsi nesvadela s vedomim ze je zadanej a ze kvuli tomu ho musis mit..budto necha bejt ji a nebo tebe ..a pokud chce mit oboji tak si nezaslouzi ani jedno a ty bys ho mela kopnout do holene..

    OdpovědětVymazat


  8. p. je fakt neuvěřitelná. ta asi rozumí úplně všemu

    OdpovědětVymazat


  9. p. by si hlavne mela zamest pred vlastnim prahem (viz. http://petulka.bloguje.cz...lni.php ).

    OdpovědětVymazat


  10. Danae: Já bych to nejradši vydávila.
    Jenže blbka si z podobného talířku, byť dezertního, už kdysi zobla. Zcela překvapově to dopadlo obdobně a zcela překvapivě se nepoučila. Když ona vždycky myslí...

    SAXána: ... a navíc mi zničil jednu punčochu.

    OdpovědětVymazat


  11. sorry, ale za tohle lidi nelituju, kor kdyz se jim to "nepodarilo" poprve...

    OdpovědětVymazat


  12. No, člověk taky musí vyzkoušet, jestli je dezertní talířek totéž co tác s hlavním chodem...;) Blbě kecám.
    Pravdou je, že ten, kdo udělá tutéž chybu jen jednou, patří v běžné lidské populaci k té supermanštější polovině. Ten, koho to minulo v romantických vztazích, zas nevěřícně hledí na jiné roviny svého žití. Já prostě jen doufám, že už nikdy nebudeš zpívat tuhle debilní a destruktivní píseň. (Fakt ji nesnáším! Děsně!) Já obecně nevěřím, že by kdokoli byl stvořen jako náhradník, ale když si v téhle roli pokusím představit tebe, jedinečnou TEBE, protáčí mi to mozek naopak.

    OdpovědětVymazat


  13. stalo se mi dvakrát, že za mě byla ještě náhrada. Poprvé...paradoxně jsem vlastně byla ráda, že ta holka aspoň stála za to a ani mě to nenaštvalo tolik, jak bych čekala...podruhé...kráva, na kterou jsem byla úplně alergická - to byla moje první a poslední hysterická scéna, která skončila tím, že jsem svého milého praštila vodítkem (měl tu smůlu že jsem rovna venčila kamarádčina psa:-))) přes obličej...takový věci se prostě stávají a ty k té vtipné, talentované, sympatické slečně žádné závazky nemáš...ale když z toho máš tak špatný pocit, tak se na to vykašli...no a jestli tě to potěší, kdyby se mi to stalo potřetí, byla bych ráda, že je to někdo jako ty, být nahrazena pizdou je hodně ponižující, mnohem víc než to být nahrazena.

    OdpovědětVymazat


  14. p.: nikdo po tobe nechce, abys je litovala, ale mozna by bylo hezke si napred uvedomit, ze ty se taky nemas moc cim chlubit.

    OdpovědětVymazat
  15. Mmm...

    ...celkem mě překvapuje, že tu p. stojí za tolik komentářů...
    K věci... Kopřivo - zcela upřímně říkám, že se mi několikrát chtělo napsat... oprava - chtělo se mi tě seřvat jak malou holku, že děláš něco, co nemáš zapotřebí ani zdaleka. Zabránil mi v tom dílem fakt, že do problematiky tak zcela nevidím a nic moc mi do toho vlastně ani není, dílem fakt, že když ti to někdo prostě jen řekne, stejně tomu nejspíš neuvěříš... A tak jen doufám, že si ty prsty nespálíš moc. Ženská tvých kvalit nemá zapotřebí dělat náhradnici kdejakýmu teleti, byť by toto bylo třebas i sympatické, vtipné a talentované...

    OdpovědětVymazat


  16. Kopřivo, do okna ne! Ještě bys někoho zranila a to už by bylo ublížení na zdraví! Jinak souhlasím se SAXánou, až na malý detail - do holeně ne! Výš!

    Galahade: ale když jsou tak hezky ošklivé a výstižné... třeba 14 :-). Navíc dneska jsem vážně nenaložená a cíleně vyhledávám lidi, na které můžu být hnusná, na což je p. přímo ideální.A taky po tom, co jsem si přečetla na jejím blogu, jsem pořád ještě v šoku, jak hluboko může holka klesnout (i když na druhou stranu bych chápala, proč se o něj tak drala, jak svým chováním p. zdárně předvádí, vrána k vráně sedá a byli by fakt kouzelný páreček).

    OdpovědětVymazat
  17. Ness...

    ...já ti nevim. Mě ta slečna už celkem dávno přestala zajímat. Přeci jen milion pitomců mě vytáčí v práci, proč se s dalšim srát ještě ve volnym čase...? Ale jinak tě asi i chápu...

    OdpovědětVymazat


  18. Řekla bych ti, ať ho jdeš zmlátit, ale nemůžu ti poradit něco, o čem vím, že bych to sama neudělala. Ale věřím tomu, že taková rána přes hubu by ti ulevila.
    Je pravda, že osobně neznám ani tebe a ani tu slečnu, ale i přes to věřím tomu, že ona slečna nebude přece jen tak moc úžasná, talentovaná a milá, jak se ti to zdá. Rozhodně nemůže být úžasnější, milejší a talentovanější jak ty. A jeho problém, že je blbec a nepoznal, že ty mu vážně stojíš za to.

    OdpovědětVymazat


  19. p.: A chce to po tobě někdo? Nechtěla jsem ti odpovídat, protože jak poznamenala Ness, nějaký čas už děláš mou práci - shazuješ se sama. Ale když už ses ozvala - co kdybys nám spočítala, kolikrát se ti během tvého vztahu s razzim něco "podařilo" několikrát?

    Danae: Ty jo, tohle jim ale řekni;o)
    Je fakt, že na dezertním talířku bylo přece jenom trochu jiné jídlo a nezkonzumovala jsem ho celý. Tác s hlavním chodem sice taky ne, nicméně toho snad bylo dost na to, abych příště věděla, co nežrat.
    Jenom mě trochu štve, že jsem to jako většina normálních lidí nemohla zjistit tak v sedmnácti.

    kotě: No, my jsme to rozpustili už přede dvěma měsíci. Špatný pocit se dostavuje zpětně a proto, že ryju tam, kde nemám.
    Jinak můžeme založit agenturu "vyber svému partnerovi milenku podle svého gusta." Akorát já bych se teda bála, že mě zmlátíš vodítkem, ale stejně dík;o)

    galahad: No to víš, u p. už to nejde, takže když je příležitost, lidi jsou jak urvaný z řetězu!
    No... jsem to potřebovala empiricky ověřit, hm.

    Ness, galahad: Vy jste tak kouzelně zlí!

    Veve: Ale to ať si ho případně zmlátí ona. Já si na něj zase takový nároky nedělala.
    Slečna úžasná je. A on si ji nezaslouží. Takže zpětný špatný pocit zahrnuje lítost, sebelítost a kousek zraněného ega, že jsem byla blbá a myslela si, že aspoň v tomhle nelže.

    P.S.: Mám úžasné čtenáře, až budu diktátorka, budu všude vašně sochy a po smrti i pomníky! Ale samozřejmě nebudou moct být větší než ty moje.

    OdpovědětVymazat
  20. Mno...

    Ona třeba taky p (nevím, co ta zkratka má přesně symbolizovat, na p začíná tolik sprostých slov) je technicky vzato asi taky prototyp sympatické, vtipné a talentované (v kruzích dětí z prvního stupně základní školy) a navíc bude nejspíš ještě blondýna :) Ale já popravdě řečeno raději sympatickou (znám tě jenom přes články a místy ti tleskám), vtipnou (kolikrát jsem při čtení tohohle blogu padala pod stůl?) a talentovanou (když mám náladu, tak si zalezu jen s tvým blogem a pročítám si obzvláště vypečené kousky, obzvláště některé drabble) a naprosto dokonale sarkastickou Kopřivu. A pokud si to ten pán nemyslí, tak je mi ho líto, ale je to jeho problém a nezaslouží si tě :) A ne, ještě nejsi blbka, protože blbka by ve špatné náladě nedokázala napsat takhle pěknej článek do blogu :)

    OdpovědětVymazat
  21. urtica dioica

    uz jsem chtel spustit:
    "kravko, trubko, blbko!" :o)
    anebo
    "ty šukuchtivá kačeno!" :o))
    ale neudelam.posledni 2 radky mi vyspravily naladu.tesim az nekterymu jednou budes vodit deticky do skolky :D
    vyser se na vycitky a plac. polygamni oslove a milostny zivot jinych zen za to rozhodne nestoji :))
    -
    others: helehele jako nestrefuje se do P., dyt vona za nic nemuze, dyt vona je prece pouze vlastnici sladkoucky skveloucky prcinky :o)))
    tenhletenc vyrobni model zadecku - "broskvička" - je proste šukézní :D
    -
    juuuu a ja mam vlastne svatek! zupa!
    -
    >>"futuo ergo sum!"

    OdpovědětVymazat


  22. Kopřiva: tak ho přijedu zmlátit já;o) ale klidně se můžeš koukat! Ale nevím, jestli mi nemá teda být líto slečny. Nevím, jestli získat někoho takového, je právě výhra. A stejně jsi daleko úžasnější než ona. Já to prostě VÍM:o)
    A jsem moc ráda, že ses nesnížila k některým věcem jako někdo. Takové věci nemáš zapotřebí. Takové věci nemá zapotřebí většina lidí. A zajímalo by mě, kolik lidí má na provádění takových věcí vlastně žaludek.

    A jůůů, já budu mít vlastní sochu! Ale můžu poprosit, aby byla taková... trošku hezčí než originál? To ať si mě budoucí generace, žijící pod tvou diktátorskou rukou, váží a neděsí se mě. (já totiž umřu strašně brzo při chránění tvého vznešené diktátorského života, víš? Vždycky jsem toužila po hrdinské smrti)

    OdpovědětVymazat


  23. Jak na to koukám, pitomečci se skutečně vždycky přijdou pošklebovat. Aspoň jedna jistota v našem nejistém vesmíru.

    OdpovědětVymazat
  24. peciv�l:

    "...dyt vona je prece pouze vlastnici sladkoucky skveloucky prcinky..."

    Tys ochutnal?

    OdpovědětVymazat


  25. Můžu mít taky ulici a sochu?
    I když asi žádnou radou nepřispěju. Leda bych tu plácla nějaké klišé.

    Zlepšuj si standard. "Má žena mi nerozumí" snad na tebe ještě nezabírá. Rozhodně si zasloužíš chytrého, sympatického, neoslizlého a nezadaného nápadníka.

    OdpovědětVymazat


  26. to jsou ty případy, kdy na počátku rozum stojí někde v pozadí

    podejme si ruce

    OdpovědětVymazat
  27. Guano...

    pánská verze: To jsou ty případy, kdy na začátku někde něco stojí bez ohledu na to, co kde dělá rozum...

    OdpovědětVymazat


  28. Vem to z ty lepsi stranky.. Aspon ted lip vis, na co si davat bacha. Drzim ti palce, at se voklepes, jeho zadum ukazes finger a s usmevem vyrazis za sluncem :)

    OdpovědětVymazat


  29. Tohle Tebe nemůže znehodnotit. Naopak. A level ženáč manželka-mi-nerozumí nebrat. Já tam znova taky nejdu. Změnila jsem názor - radši být mimo hru, než poslouchat jeho telefonní hovory s manželkou a jeho hovory o manželce. Na to sere pes. A Liška.

    OdpovědětVymazat


  30. "ona je vlastně lesba" by mohla být pěkná historka.
    jinak tak nějak netuším, v čem je problém. neskrývaná polygmaie je poopravdě řečeno větší zábava, ale za nějakou drobnu slabost bych ještě nikoho neodsuzoval. buď jde o vztah(y), a pak je dovoleno všechno (už proto, že všechno se taky prostě stává a navíc je to větší legrace), nebo jde o lásku(y), a pak je to prosto jakýchkoli požadavků (protože když ji miluješ, není co řešit). v obou případech problém nikde. potžamo, tak jako v jiných hrách, i v těchto platí: příště by to chtělo méně pravidel.

    OdpovědětVymazat


  31. waidersi, sorry, ale čím víc se k takovým věcem vyjadřuješ, tím víc mi připadá, že je znáš jenom z teorie.

    OdpovědětVymazat


  32. no právě že ne. čím více praxe, tím méně chápu ty teoretické ideály monogamie, věrnosti, žárlivosti a tak. vždyť to prostě nefunguje!

    OdpovědětVymazat