sobota 20. ledna 2007

Inseminátorky s r.o.

Potřebujete se urychleně někoho zbavit oplodněním?
Kontaktujte nás!

Dobře, zas tak rychle to nejde, některé přírodní zákonitosti se musí chtě něchtě respektovat. A také nám ještě nejsou známy přesné podmínky, za jakých se nám to podařilo a to dokonce dvakrát. Ono to totiž není tak jednoduchý, jako když si Fleming nechal ve špajzu plesnivět sejra.
Je možné, že jednou z podmínek je pedagogické vzdělání. Nebo aspoň pokus na základě svého vzdělání přenášet vzdělání do hlav inseminátorek. Anebo stačí sdílet kabinet s profesory našeho ústavu – ale to je čirá spekulace a navíc v prvním kabinetě je počet erekce schopných profesorů asi tak... hm, jeden a v kabinetě druhém v tomto případě nula, protože Mr. Bean prostě je homosexuál!

Když začátkem minulého roku přišla Platan s jiným přijmením, kdekdo se jí ptal, jestli nás bude učit až do konce roku. "A proč bych jako neměla?" odpovídala otázkou.
Dneska se v našem ústavu uzavírá dvakrát víc sázek na to, co se koncem března narodí Platanovi, než co se narodí Tallmanový.

Když jsme se po dvou měsících nepřítomnosti té-jejíž-identitu-musím-ještě-chvíli-tajit na důvod oné nepřítomnosti zeptali Hroudy, bylo nám s potutelným úsměvem a dodatkem "ale nikde to neříkejte" doprovázeným výrazem "už abych ten drb někomu vyklopila" (Hrouda svou podstatu prostě nezapře) sděleno, že se nám podruhé v jednom roce podařilo pouhým pronesením věty "Třeba je těhotná" oplodnit už druhou profesorku.

Pravda, v neprospěch této teorie hraje malou roli fakt, že to samé jsme prohlašovali o Loveszajícové, poté jsme naše stanovisko obrátili na podezření, že šla na liposukci (stejně si ale myslím, že od druháku zhubla) a nakonec se ukázalo, že měla zánět dásní.

Ale jinak vůbec nejsme drbny, to se vám jenom zdá.

Z hlediska zcela sobeckého mohly ty dvě s rozmnožováním ještě do konce roku počkat. Nicméně je tu někdo, na kom bych naši teorii velmi ráda ověřila. Protože do třetice všeho dobrého...

markrabě je těhotnej!

markrabě je těhotnej!

markrabě je těhotnej!

14 komentářů:

  1. Hmmm...

    ...tak tohle je hodně ambiciózní plán. Osobně bych se vsadil, že se ti spíš povede nechat se podmínečně vyloučit nepřezutí levý nohy...

    OdpovědětVymazat


  2. Moc bych na to nespoléhala (teda pokud markrabě netají svou pravou identitu a není ve skutečnosti markraběnka :-)). Když se o minulých prázdninách naše němčinářka vdávala, ujistila nás, že nám před maturitou neotěhotní (o našem svaťáku se jí pak narodila holčička) a druhé půlce třídy, která maturovala z angličtiny, odešla profesorka s rizikovým těhotenstvím bez jákéhokoliv varování deset dní před maturitou, takže se pak celá třída modlila, ať nám zůstane aspoň češtinářka :-). Takže můj názor je, že se jedná o prokletí všech maturantů bez rozdílu :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Všech ne...

    My měli mladou krásnou češtinářku, dokonce i vdaná byla (není třeba, ale lidi na to hned jinak koukaj;)... A neotěhotněla...

    OdpovědětVymazat


  4. No, budu ti přát úspěch a markraběti budu škodolibě přát stejného parchanta, jakým je on sám:P:D:D

    Ness: neděs mě! Příští rok maturuju! Ale je fakt, že tak mladé profesorky, aby nám otěhotněly, zase nemáme:D:D

    OdpovědětVymazat
  5. Pro Veve

    Co ty víš...taky můžou zatoužit po potomkovi na stará kolena ;-). V dnešní době je to už normální :-P.

    OdpovědětVymazat
  6. Pro Ness

    I když je fakt, že naše třídní... ne! Má dceru, které je 15, to by jí mohlo stačit!:D:D

    OdpovědětVymazat
  7. Veve:

    O mateřství vím pravdaže celkem kulový, ale slyšel jsem o případech, kdy si ženská pořídila druhý děcko ve chvíli, kdy jí to první pomalu odrostlo... Takže by třeba stačit nemuselo;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Galahad

    Já vím:D mému bratranci je asi 27 a sestřence 14:D (teda, mezi nima jsou ještě dva sourozenci, ale to nevadí:D) ale stejně... nemůže nám odejít rok před maturitou:D potom ať si má těch děcek klidně milion, to já jí zase přát budu, to jo:D

    OdpovědětVymazat
  9. Veve:

    Jsi velice přející, ale milion asi nestihne;-) Ale jinak Tvůj postoj chápu - profesorka, která otěhotní před maturitou, je zralá dloubnout do voka!

    OdpovědětVymazat


  10. inseminátorky...inseminárky...seminárka! tu mi nechceš napsat?.)

    OdpovědětVymazat
  11. Porcelain Doll24. 1. 2007 18:14:00



    Chahá, a včera jsem se dozvěděla, že těhotný je i nás třídní! A porodí už v březnu! A teď mi někdo tvrďte, že nedokážu do konce roku oplodnit markraběte!

    gu4n0: Seminaci neznám:o)

    OdpovědětVymazat
  12. Dobře...

    ...tak kdy tě třeba napadlo se tim živit, posílal jsem objednávku;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Je těhotný?

    Fakt?:D Páni!:D to bych chtěla vidět:D i když... náš občankář už i porodil;D;D a kdyby nám to neřek, tak to ani nevíme;D;D;D

    OdpovědětVymazat


  14. Včera mi máti vyprávěla, jak během zápočtového testu se jedna studentka (VŠ samozřejmě) přihlásila, jestli by mohla jít na chodbu, že tam na ni čeká manžel a potřebuje nakojit. Nějak už ale nepochopila, proč se máti svalila v záchvatu pod katedru...

    OdpovědětVymazat