neděle 29. října 2006

Jak ***** netopýři?

Budeme spolu mít řeč, milí přátelé...
(věta, jež nám vyslovována ústy našich rodičů způsobila v dětsví několik traumat – například to z obalů na sešity a nedotažených uzávěrů u limonád)


Můžete nám vysvětlit, jak je možné, aby nás za den navštívilo 75 lidí a ani jeden z nich nám nenechal ani jeden komentář?! Způsobili jste nám další trauma. Ačkoliv my samozřejmě blogujeme.cz pro radost a na komentářích a návštěvnosti nám vůbec nezáleží. A hanba všem, kterým ano! A třikrát fuj!
Ale i přes tento fakt vás nemůžeme nechat bez potrestání. To první je, že příští příspěvek bude jen výčet toho, co všechno jsme vypily na stužkovacím večírku 31. října. Nemyslete si, že se snad dozvíte, koho jsme pozvracely a kdo pozvracel nás (je to snad to, co se na takových akcích dělá, ne?). A až budeme strašně bohaté, jak pravil galahad, a z naší školy uděláme muzeum s vycpanými řediteli a oblíbenými profesory, tak vás tam nepozveme.
A trest největší, který bude vykonán hned na místě, je tenhle (a nevymlouvejte se, že jste byli na víkend pryč! Co vy co máte kam jezdit, když my jsme taky doma?!):














Jůůů!!!


Tak, doufáme, že pro příště už budete vědět, jak se máte chovat. A jestli pod tímhle článkem nebude počet komentářů aspoň dvojciferné číslo, blog bude mít růžový design a na maturitní ples půjdeme v růžových šatech (proboha, piště!!!)

A teď proč jsme vlastně začaly psát tenhle příspěvek (no, vy jste to nebyli! Přece nebudeme psát kvůli někomu, komu nestojíme ani za komentář!)
Jako když se k nám na blog dostane někdo, kdo hledá Miss Fitness, ještě se to dá pochopit. Když si někdo myslí, že u nás najde vypracované maturitní otázky, tak dokonce máme výčitky svědomí, že ho musíme zklamat. Na to, že fungujeme jako poradna pro slinění na volební obálky, jsme hrdé. Občas jsme polichocené, když nám přijde vzkaz, abychom se zúčastnily swingers party (ale místo konání bylo až někde na severní Moravě, což je z ruky a navíc tam máme prarodiče, tak jsme nejely). Ale tohle se trochu nepovedlo.

27 komentářů:



  1. To se náhodou povedlo :)A to tak, že velmi :) Já jenom zírám, co strejda google dokáže.

    OdpovědětVymazat
  2. lední brtník29. 10. 2006 17:44:00



    na té fotce - kdo je s kým bratr a sestra, ať jsem v obraze?
    jinak si z nekomentářů nic nedělej, mohly to tu navštívit světové vyhledávače aby si vás zaindexovaly, a ty po sobě žádné bobky nenechávají.
    eště: bloguje změnilo počítání - už to není počet příchozích, ale počet prolistovaných stránek. vypadá to jako šílený nárůst, ale není to ta vypovídací hodnota co bývala.

    OdpovědětVymazat


  3. prezi: Mě by jenom zajímalo, na co to dotyčný potřeboval vědět - obzvlášť proto, že podle googlu se to zcela určitě nedozvěděl:o)

    brtník: Nemám tušení - jediné, co vím, je že sestra není nikoho ničí, neboť to jsou všechno kluci, ačkoliv jsem tomu taky odmítala uvěřit:o)
    ad počítání - něco jsme zaslechla. Teď asi budu vybadat jako debil (ale na to už jsem zvyklá, tak nevím, proč na to pořád upozorňuju), ale ty změny platí jako i pro to počítadlo z toplistu? Tam mi totiž nepřijde, že by se mi nějak výrazně změnila čísla...

    OdpovědětVymazat


  4. ... aha, ono to jde vlastně i docela dobře poznat z jmen, že to jsou kluci... tak nic , no ;)

    OdpovědětVymazat
  5. :-DDD

    (závěr mě rozsekal - a nejen ten)

    Tak já se radši hlásím s nekontextovým komentářem (klidně dodám i víc:-)

    Onehdy se mi zdálo, že by bylo docela fajn založit si blogísek o Tokio Hotel na respekt.cz (nebo aj jinde). Bohužel jsem je zatím neslyšela ani v rádiu ani jinde. Dokonce jsem si kvůli nim po letech pustila Eso. A zase nic. Je to vůbec hudební skupina? Nebo nějaká nová odrůda japonské mafie? Pomóc, tááápu!!!

    OdpovědětVymazat


  6. No chápeš, když visej hlavou dolů, přece si nebudou kadit na hlavu... to je dost vážnej problém..

    OdpovědětVymazat
  7. Nooo...

    ...galahad bohatství převeliké nadále Ti přeje, leč nechá se ptát, proč neodpovídáš na sms dotyčného rytíře???

    A s tim Tokio hotelem neprovokuj - kdosi prohlásil, že je to kultovní kapela... Anžto nevim, co posloucháš, troufám si tvrdit, že tohle je hluboko pod úroveň Tvou. Německá asi-nu-metalová kapela dělá vostudu tvrdý muzice kudy chodí...

    Jinak ber komentář tento coby příspěvek ke zdvoucifernění počtu příspěvků pod článkem tvým neb nechci se nadát pohledu na růžové hadry znesvěcujíce tělo tvé;-)

    OdpovědětVymazat


  8. chloé: A můžu si ten blogísek založit s tebou? Prosím, prosím! Koho máš radši? Billa nebo Toma?
    Ehm, jinak jsem ráda, že ještě někdo sdílí moji domněnku, že ten černovlasej je Asiat.
    Já jsem kdysi v autě v rádiu slýchávala tu jejich první písničku (můj rok němčiny bych radši zamlčela, ale bylo to o... monzunech :o) )- a myslela jsem, že to zpívá ženská a nechápala jsem, proč vždycky moderátor říká, že si teď pustíme novou populární chlapeckou skupinu a pak začne zpívat ta Němka...

    Laura: Jestli o tom napíšeš článek a vyšoupneš mě z prvního místa v googlu, tak si tě najdu a... a... pošlu ti něco růžovýho!
    Ale na druhou stranu... kdy že já to zase uvidím našeho profesora biologie?

    galahad: Prosim tě, tak až mi ty sms pošleš, tak slibuju, že ti odepíšu :o)
    Kultovní ta kapela zajisté je, jinak by nebyla u mě na blogu.


    OdpovědětVymazat
  9. Kopřivo...

    ..odesláno. Abych se přiznal - po jisté nehodě, před dvěma týdny proběhnuvší, mi jeden z telefonů zřejmě službu vypověděl a pak... bůhví co se se zprávami odeslanými dělo...:-/

    OdpovědětVymazat
  10. No ale...

    Tokio Hotel kultovní??? A copak jsou Black Sabbath, Judas Priest, Helloween a jim podobní...??? Omlouvám se ale tohle beru osobně...

    OdpovědětVymazat


  11. Kopřiva: Jasně, kolektivní projekt má větší naději na úspěch!!! Kór když já jsem si doteď myslela, že to je japonská skupina. To jako není, jo? Gustav, Bill a spol. - ména mě teda zaskočily. Přísahám, že z toho co jsem viděla na konkurenčních blogíscích - prostě mi přišlo, že to sou samý Japonci. To znamená, že Bill bude asi nejoblíbenější...? Jako za mého mládí Paddy Kelly? Toho jsem měla na skříni (nalepenýho z Bravíčka).

    OdpovědětVymazat


  12. Jo, ještě ke googlu. Všimla sis té skvostné společnosti? Nejdřív "Did you mean: jak suero netopyr?" a pak "Svatopluk Cech, jak serou..."

    OdpovědětVymazat
  13. d�ma s laufem29. 10. 2006 21:16:00

    a co LUNETICI????:-))

    OdpovědětVymazat


  14. A když se budu tvářit, že tady píšu inteligentní komentáře a že tím zvyšuju jejich celkový počet na tebou požadové dvojmístné číslo, tak tady stále uvidím tu krásnou šedou a ne nějakou hnusnou růžovou? (za kterou bych tě asi zabila. Ale tím tě zatím nebudu děsit, to příjde, až tady ta růžová opravdu bude...:D:D) A vážně...ty moje komentáře budou opravdu šílené a postrádající jakýkoli náznak inteligence!:D:D

    OdpovědětVymazat


  15. galahad: Pche, copak má nějakej Ozzy víc blogísku než Bill?

    chloé: Přiznám se, že nevím, bo za mého mládí jsem této hudební skupině neholdovala, protože jsem myslela, že to taky jsou holky (ale Socka je zbožňovala - hned po Hanson - a myslím, že nejvíc letěl Paddy a Angelo), vlastně jsem neholdovala žádnému hudebnímu tělesu, protože já jsme prostě měla nejradši Akta X. A tvrdila jsem, že Mulder a Scullyová jsou mojí příbuzní.

    Co se týče skvostné společnosti, tak můžeš dle komentářů vidět, že v té se nacházím vždy a všude ;)

    dáma s laufem: Tak speciálně pro tebe ještě dáme lunetiky: když jsem chodila na základku (což už je každým rokem dál a dál), byli Lunetic u nás ve škole. Nějaká holka je totiž vyhrála jako cenu v soutěži v Bravíčku. Jenže vidět je mohly jenom holky z druhýho stupně a já v tu dobu byla teprve v pátý třídě, takže jsem pak akorát v rozhlase slyšela ředitelku, že "naši školu před chvílí navštívila chlapecká skupina Lunetic" a to už byli dávno pryč! A to všechno jenom kvůli tomu, že jsem dostala odklad! Doufám, že si dokážeš představit rozsah této katastrofy a její dopad na můj budoucí život.

    Veve: No, jak bych to řekla... každý blogger má takové komentáře, jaké si zaslouží :o)


    OdpovědětVymazat


  16. Kopřiva: ani ne;) když má inteligentní blogger smůlu, tak má komentáře, které si rozhodně nezaslouží;)

    OdpovědětVymazat


  17. Je mi tě líto, ale zdá se, že z prvního místa už tě vyšoupl Svatopluk Čech :-)
    Trochu mi to připomnělo historku z tábora, kdy vedoucí zašifrovali morseovkou báseň začínající "V lese temném, v lese šerém" a luštící se pak nestačili divit :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Kopřivo ...

    jestli má Ozzy víc blogísku nevim... ale měl bych výhrady proti tomu "nějakej"...

    OdpovědětVymazat


  19. Když ale.tys je napsala tak rychle...a...dobře, fuck na to, příště se polepším ! a třikrát fuj, fakt uvažuješ děsně zištně, hehe :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já ti beru iluze?

    Já myslela, že už žádné nemáš;D;D

    OdpovědětVymazat


  21. Já jsem si kdysi dávno ve škole trhla strašnou ostudu tím, že jsem Angela litovala, jakej je chudák ošklivá.
    Ale strašně dlouho jsem si myslela, že Tokio hotel je televizní seriál. Pak mi to ale jednou osvětlila jistá studentka dějin umění, která mi o nich s očima na vrch hlavy vyprávěla v hospodě. Od té doby jsem in. Ale ješě furt nevím, jak to zpívá. Nemá to třeba klip někde na webu? Přece nebudu v sobotu vstávat kvůli Esu.

    OdpovědětVymazat
  22. Teda...

    ...jako mám pocit, že se snažíš mít "mocinky supaa blogís", jako já. Tokio Hotel je přece moje parketa na bloguje! Jsem uražená a vůbec, ale vůbec se mi to nelíbí!!!

    :-))))

    OdpovědětVymazat


  23. Sakra, škoda, že to ostatní tak pokazili. Já se tolik těšila na ten růžovej design :o)

    OdpovědětVymazat


  24. A kdy jsi naposed napsala komentář ty mě?

    OdpovědětVymazat


  25. Julie: Dějin umění? Oni jsou TH až takovou legendou, že jim tsačí "hrát" půl roku? :o)))

    Christine: Nevztekej se a připoj se ke mně a ke chloé - můžeme si kromě blogu už skoro založit kapelu! A dělat klukům předskokanky!

    ave: jo, z tebe jsem měla strach:o)

    r1: Myslíš, že budeme komentovat někoho, kdo nás má uložené jako cvičenky? :o)

    OdpovědětVymazat


  26. Hele! Tak do kapely bych vstoupila POUZE jako nehrající nezpívající textařka! Ale rozhovory klidně dávat budu, dávat rozhovory je můj velkej sen:-)))

    OdpovědětVymazat