neděle 10. dubna 2005

Povrchní průzkum obchodů, kde nakupují "in" a "cool" dívky

A proč tedy vlastně nemůžu být "in" a "cool" dívka.


Má matka se dnes odpoledne rozhodla jet nakupovat do jistého hradeckého nákupního střediska a byla mi nabídnuta spoluúčast. Abych vytvořila iluzi láskyplného vztahu plného porozumění, kývla jsem. Nicméně mé důvody nebyly zas až tak nezištné. I těžké intelektuálky:))) občas potřebují nakoupit věci, které jim odmítá sponzorovat vlastní peněženka.
I přesto, že se v autě nacházela má matka i sestra, k hádce nedošlo. Pár stovek metrů před jistým nákupním střediskem jsme se začali vzájemně pozorovat s pánem v zelené Audině jedoucí vedle nás. Pohled to byl moc hezký. Tedy, to mluvím za sebe, co si myslel on, to nevím. Tláča měl asi pravdu — leze na mě jaro. Vlastně blbost, dyť já po chlapech čumim furt... Pán měl namířeno stejným směrem jako my. Bohužel mě zklamal, protože místo, aby jel zaparkovat na střechu jako my, zaparkoval v garážích, a tudíž mi zmizel z dohledu. Asi to nebyl ten pravý:))

Než jsme se vydaly na lov potravy pro rodinu (do té doby jsem nevěděla, že naše čtyřčlená rodina + pes prožere měsíčně dvanáct tisíc! Proboha, já bych z toho jedla půl roku! To takhle moc jedí všechny rodiny?! Zajímalo by mě, kde na to naši brali peníze, když se ještě oba dva živili jako učitelé...) nemohly jsme si samozřejmě odpustit prolezení pár obchodů s oblečením, které se nacházely cestou. Tady ještě udělám menší odbočku — překvapilo mě, že matka ještě nikdy neukradla nákupní vozík! Teda, ne že já bych je kradla jen tak, ale když někdo ukradne prázdný vozík, který nechám bez dozoru před obchodem, mně, tak já ho pak ukradnu někomu jinému... aspoň už matka umí další věc:)
Všechny tři obchody, které jsme prošly (a které jsem byla ochotna absolvovat) mohu prakticky shrnout do jednoho. (Snad až na Kenvelo, co se vymyká nejpříšernější muzikou...) Holky, to růžové nadýchané cosi, fakt některá z vás nosí?! A slečno prodavačko, někdo, kdo před vámi stojí v černém triku, černé sukni, černých punčochách a dlouhém černém kabátu a dokonce i s černým spodním prádlem (ale chápu, že to jste vidět nemohla), si určitě nekoupí světle fialové tílko...
Některé z těch věcí by se mi i z hlediska střihu a materiálu líbily, ale proč jsou proboha jen v růžové, modré nebo žluté barvě?! To už se žádné normální barvy nevyrábí? Kde je nějaká černá, šedá, hnědá, tmavě zelená? Pravda, občas v té strakaté záplavě některá z mých oblíbených barev probleskla, ale kdyby byl poměr obrácený, možná bych chodila nakupovat víckrát jak jednou do roka.
A teď... chm, půjde to těžko, ale musím se přiznat — tomu černému sáčku jsem neodolala... navíc, když bylo bez ramenních vycpávek, takže jsem si mohla koupit velikost 36 — jak to má vycpávky, tak musím kupovat co nejmenší velikost, aby pak moje ramena nebyla ke zbytku postavy značně disproporční. Mimochodem, proč se dneska všechno vyrábí vycpaný? Normální podprsenku jsem viděla naposled, když jsem ji ještě nepotřebovala. Ještě zbývá, aby u kalhot začali vycpávat zadky...
Ve všech třech obchodech jsem si také všimla dívenek a dam, které lítaly sem a tam ze zkušebních kabinek a opodál postávali pánové s kreditní kartou v ruce a říkali: "Ale tak si to, miláčku, taky kup..." Hm, že bych přehodnotila svůj vztah k mužům jako k rovnocenným partnerům a našla si někoho, kdo by mě živil?:))
Tak. To by byl můj povrchní průzkum obchodů pro "in" a "cool" dívky. Už chápete, proč prostě nikdy "in" a "cool" nebudu?:)

Poté jsme se s odlehčenými peněženkami vydaly na lov potravy, který byl vlastně od začátku naším cílem. (Kupuje si vaše matka taky karton vína + jednu dvoulitrovou flašku? Nekupuje, co? Tak mě nebuzerujete, že moc chlastám:) ).

U pokladny:
Matka: "Ty... kolik tady máš peněz?"
Já: "Asi čtyry stovky, proč?"
Matka: "Mmm. Jen tak."
Pokladní: "1868."
Matka: "Mohla bys mi dát stovku?"
Já: "Na."
Matka: "Mohla bys mi dát dvě?"
Já: "Na."
Matka: "Anebo radši tři?"
Já: "Na." Tak jako koupila mi to sáčko, že jo...
Pokladní: "A komu mám vrátit ty drobný?"

.: porcelánem třískla porcelain_doll 10.04.2005, 17:01:18

Komentáře
(Benny – WWW) Vloženo 10.04.2005, 17:25:02
taky jsem byl dneska nakupovat, nebo se spis podivat do nove postavenyho obchodniho centra. z ceho jsem nevysel z uzasu byly ty barevny kombinace – skoro kazdej obchod nabizel samy RUZOVY (slovy: ruzovy) hadry, a tech lidi co v tom ruzovym chodili (nejen zensky)... asi taky nebudu "in"
(ex-it) Vloženo 10.04.2005, 17:34:17
benny: až bude všechno růžový, tak ti stejně nezbyde nic jiného, než v tom chodit taky ;)
a pochopitelně v růžových prestižkách
(Porcelain Doll) Vloženo 10.04.2005, 17:38:29
Chlapi v růžovým? Proboha, kde bydlíš? (Já abych tam radši nikdy nejezdila – dělá se mi blbě i z růžovýho oblečení na ramínku, nedokážu si představit, co by se mnou udělal pohled na chlapa v růžový mikině:) ).
(Benny) Vloženo 10.04.2005, 17:39:06
taky jsem v Olympii narazil na kosili Columbia za jedenact stovek... asi jsem prohloupil, mohl jsem si zamachrovat na blogu jak mi to financne a esteticky ladi... :-)
(Benny) Vloženo 10.04.2005, 17:40:24
PD: tak chlapu v ruzovym jsem dneska videl pozehnane. Brno devenko, Brno, to je odpadni centrum vsech obchodaku... :)
(Porcelain Doll) Vloženo 10.04.2005, 17:43:17
Benny: A sexuální život brněnských žen takhle náhodou neupadá? Vzhledem k množství růžových chlapů...
(Benny) Vloženo 10.04.2005, 17:44:37
PD: to se budes muset zeptat nejake brnenske zeny... ja bych rekl ze sexualni zivot upada obecne vsem :-)
(ex-it) Vloženo 10.04.2005, 17:46:21
jaký sexuální život? :))
(Porcelain Doll) Vloženo 10.04.2005, 17:46:32
Benny: Všem v Brně?:)
(Benny) Vloženo 10.04.2005, 17:48:56
PD: no ja nevim, tezko takhle generalizovat... sexualne frustrovanych jedincu tu existuje docela dost, ale to asi vsude :-)
(hroschik) Vloženo 10.04.2005, 18:19:28
no podle me nenosit ruzovou sice mozna neni in, ale rozhodne je to dostatecne cool, takze bych si tim hlavu nelamala...:-)) taky me nabidka vetsiny obchodu odpuzuje a jsem docela rada, ze jsem si loni nakoupila dostatecne zasoby jarnich a hlavne letnich oblecku v zahranici, kde byly obchody nepomerne lepe zasobene normalnim oblecenim a dokonce to tam bylo i levnejsi
(Porcelain Doll) Vloženo 10.04.2005, 18:47:50
ex-it: Taky jsem chtěla napsat, že v Hradci nemá co upadat:))

Benny: Myslím, že tam, kde chlapi nenosí růžovou, jich je míň:)

hroschik: Takže jsem aspoň cool? Díky bohu, smysl mé existence zůstává zachován:)
No, v létě už se nebude dát sehnat vůbec nic nerůžového...
(Benny) Vloženo 10.04.2005, 18:50:57
PD: taky si myslim... ja bych to vsecko zakazal!
(tláča) Vloženo 10.04.2005, 23:25:16
pýdý, na šoféry kašli ... jakej typ audiny to byl ? ;)
(30) Vloženo 11.04.2005, 10:06:34
Vy doma pijete víno z kartónu?!!! Tak to už se nedivím, že máš ve skříni PRAŽSKOU vodku :)
(Porcelain Doll) Vloženo 11.04.2005, 13:14:51
tláča: A já myslela, že ti udělám radost, protože toho bych do průchodu zatáhla hned:))
A4, řekla bych já... ale víc už po mně nechtěj:)

30: My ne, matka. Víš, jaký by to jinak byl zásah do rodinného rozpočtu?
A ta Pražská není zas tak špatná, musíš si jenom zvyknout. Ti nějak stouplo sebevědomí, když jsem ti řekla, že ta Hanácká byla lepší, co? Už ti žádné intimní detaily ze svého života neprozradím!
(Jenda – WWW) Vloženo 11.04.2005, 14:58:27
Když se odpoledne nudím, dívám se z okna. Sleduju lidi, co mi chodí před barákem po chodníku a přemýšlím o nich. Takových "cool" a "in" rádobykrásných děvčat tam projde hodně. Ale málokdy tam jde někdo (nepočítám chlapy), kdo by opravdu vypadal jako normální a inteligentní člověk.

Musím souhlasit s větou, že šaty dělaj člověka.
Nechápu (Verča) Vloženo 11.04.2005, 15:12:57
..co je na růžové barvě špatného. je to teplá,živá barva.Jsem blondýnka a k těm se tahle barva hodí nejvíc.Dá se kombinovat se vším možným.Navíc bych řekla,že obchodní domy touhle barvou nejsou zase tak přeplněny,jak píšete.Nebyla bych proti,kdyby v této barvě přišlo na trh ještě více zboží.Každá druhá je dneska blonďatá a dle mého názoru nám sluší nejvíce růžová:))) ale to je jen můj názor:)
(r1) Vloženo 11.04.2005, 19:02:43
Taky hrozně miluju černou barvu a sere mě že je většina věcí hnusně barevnejch. V tomhle ohledu bych řek že jsou na tom chlapy ještě hůř než ženský.
2Verča: Rožová je OK, akorát že je z ní většině inteligentních lidí na blití.
(Bratr Zpátečník – Mail) Vloženo 11.04.2005, 21:25:39
ruzova je divna barva...tim spis ze moje sestra ma ruzove vymalovanej pokoj a je to vcelku k zbliti..ad obleceni..nemoh bych to nosit. ale zase sem ted ve skriny objevil hodne starou kozenou bundu(neco kolem roku 80, proste depeche mode bunda) ktera je tak krasne stara a osoupana ze ji ted taham vsude....sem divnej? .)
(Porcelain Doll) Vloženo 11.04.2005, 21:46:59
Jenda: Já zase pozoruju lidi na zastávce – nejvíc mě dokážou pobavit ty třináctiletý holčičky s růžovou pusinkou a kabelkou a s pocitem, že jsou už velký "cool" holky:)

Verča: Nechápeš možná proto, že seš blondýna:))) Nevím, děvče, jestli si z nás neděláš trochu srandu, ale řekněme, že třeba ne: Ano, blonďatá je dneska každá druhá, a když si ta každá druhá blonďatá ještě oblíkne růžovou, tak je kolem mě přeblondýněno a přerůžověno, a jak je známo, tak všeho moc škodí, a proto je růžová blondýna něco, co mi vadí.

r1: Jo, na chlapy se zase ze všech stran valí ty metrosexuální oblečky pro Keny.
Ale zase když se člověk trochu snaží, tak se něco vyhovujícího sehnat dá...

Bratr Zpátečník: Nejsi. Mě zase teď ukouzlily šátky různě omotané kolem hlavy:))
zamilované tekuté téma (lední brtník) Vloženo 12.04.2005, 01:19:52
krabicové se dá svařit.
lepší vodka – asi jako že hanácká na desinfekci levé nohy a pražská pravé?
ad růžová, teď jsem si zkoušel představit růžový chlast...
moc jsem se nad tím zamyslel, spravila to návštěva ledničky :) tím chci zároveň naznačit že si nedokážu představit nápoj hnusné chuti zašitý kdesi ve skříni, měla bys rodiče požádat o malou 60-ku ledničku (ty absorbční byly úplně nehlučné)
(hatifnat – Mail) Vloženo 12.04.2005, 11:37:27
Taky bych rekla, ze si Verca spis dela srandu :-).

P_D: Diky za Tvuj blog. Muzu se pridat k Tvemu stadu? ;-)

PS: Asi nejsem "in", ale netusim, co je to "metrosexual", a posledni dobou se tohle slovo vyskytuje vsude mozne po blozich (u Tricatnika taky treba). Zasveti me nekdo, prosim?
(Porcelain Doll) Vloženo 12.04.2005, 13:38:25
lední brtník: Jelikož sama nejsem schopná udělat dobrého svařáka, tak to radši přenechám jiným:) Krabicové teď už piju jen ve stavu njvyšší nouze. Ale vzpomínám si, že s krabicákem jsem se poprvé opilá – ve třinácti jsme s kamarádkou na Mikuláše vyrazily ven, já ukradla máme jedno krabickový červený – nevypily jsme ani půlku, ale motaly jsme se solidně:)
No, já si zase nedokážu představit, jak žádám rodiče o osobní ledničku na chlast:)

hatifnat: Jistě, čím větší stádo, tím líp:)))

Ad metrosexuál – "in" dívenky z Brava je považují za své "idoly" a my, co se nám líbí normální chlapy, nad nimi kroutíme hlavou:) Chtělo by to nějaký názorný příklad... koukáš se na Superstar? No, tak třeba ten moderátor:))
Hrůza! (Tasselhof – Mail – WWW) Vloženo 12.04.2005, 15:32:39
Nejsem cool ani in! Nemám nic růžovýho! Muasím do New Yorkera :-)
(gu4n0) Vloženo 12.04.2005, 16:31:21
s ničim se to nesmí přehánět.)
(hatifnat) Vloženo 12.04.2005, 17:26:18
P_D: Diky za svoleni :-) a za odpoved. Sice jeji hodnotu bez tv plne nevyuziju, ale beru na vedomi, ze je to charakteristika nejakeho "stylu" nebo tak neco (a asi o moc neprijdu, kdyz nebudu presne vedet jakeho). Ja myslela, ze je to nejaka nove objevena sexualni orientace...
(Porcelain Doll) Vloženo 12.04.2005, 17:41:08
Tasselhof: A jak teda můžeš vůbec žít???!!!

gu4n0: S černou jó:)) Z tý aspoň nikdo neblije:))

hatifnat: Tv ani není potřeba – stačí nakouknout na titulní stranu jakéhokoliv časopisu:) Ale tak abych to upřesnila: metrosexuálové se většinou oblékají v obchodech, které jsem v neděli navštívila. Mají v koupelně víc kosmetických přípravků než ty. Někteří by si dokonce půjčili tvojí pěnu na holení, aby vyzkoušeli, jestli je skutečně pravda, že po ní chlupy na nohou nerostou celé čtyři týdny.
Tím nechci naznačit, že bych zastávala názor, že správný chlap má smrdět a co nejvíc se podobat prapředkům z jeskyně. To v žádném případě. Ale depilace a krémy proti vráskám by měly zůstat ženskou doménou:))

teda (Vercanda – WWW) Vloženo 12.04.2005, 19:56:48
Ještě, že jsem krejčová :))Do metrového textilu ještrě nedorazila mánie :růžová všech odstínů a druhů tkanin..
(miollnir) Vloženo 12.04.2005, 20:16:46
Nektery divky z Brna maji chlapce v Praze. Takze metrosexualove a brnensti posahanci muzou pekne okukovat bravo spolu s cool divkama. Budiz jim prano. Divnych lidi je vsude dost – dneska jsem sla s krysakem na rameni kopirovat nejaky papiry do mesta a meli jste videt ty pohledy...

Pokud chcete v Brne najit nejaky fakt pekny obchod pro NORMALNI lidi, tak doporucuju Spodni trakt – jsou tam zamestnany vsechny ostatni entity, pekne to tam voni travou a chlastu je tam vzdycky dost.
(sistr) Vloženo 12.04.2005, 21:22:09
metrosexuálové se v Brně a podobných asijských zatáčkách nevyskytují vzhledem k absenci metra

růžovoučké hadříčky též nemusím, nemám potřebu vypadat jako plastikové prasátko za 19.90,-
Špatně jste mě pochopili:( (Verča) Vloženo 13.04.2005, 18:55:06
Netvrdím,že růžová je ta nejlepší barva na světě.Tvrdím jen,že hodně lidem sluší.Já taky nechodím pořád jen v růžové.Nosím i jiné barvy.Jen si myslím,že každému člověku nějaká barva sluší.A když někomu sluší růžová,tak ji nosí.Když zelená,tak chápu,že na ulici nevyjde v růžové.Taky si nemyslím,že lidi,co si na sebe oblíknou růžovou barvu jsou neinteligentní.Je to jen o vkusu.ne o inteligenci.
(Porcelain Doll) Vloženo 13.04.2005, 22:46:21
Vercanda: Tak už vím, za kým půjdu, až růžová zvítězí všude:)

miollnir: Se možná ani nedivim:)) Za tím bych se asi taky otočila:)

sistr: Kde prodávaj tak levný prase?

Verča: A vkus je často o inteligenci:)
A vkus je často o inteligenci (Jana) Vloženo 14.04.2005, 14:27:56
Hm...o tvojí to teda hodně vypovídá:) jestli chodíš akorát v černý barvě, tak seš asi nějaká blbá omezená pipina co má asi plnou hlavu mindráků a snaží se vypadat zajímavě, tim že si hraje na to jak je hrozně " nezávislá"
O sveho malicka (Jade – WWW) Vloženo 14.04.2005, 21:03:06
zastavam jen jediny nazor. Ruzova je barva psychopatu a znamkou masochisticke uchylky. Jinak si totiz nedovedu vysvetlit, ze by si nekdo dobrovolne ruzovou na sebe navlikl. A to i v pripade spodniho pradla!
(concorda :o)) Vloženo 14.04.2005, 21:26:50
Otec pro změnu nakupuje třeba u cukru karton + jeden kus navíc, aby mu prodavačka u pokladny nerozthla ten inkriminovaný karton, čímž by notně narušila jeho systém...Za potravu vydá naše rodina obdobnou sumu jako ta vaše (stačí jen odečíst toho psa, kterého nemáme) a z toho také plyne, že otec již před několika roky přestal být středoškolským profesorem...Takže takové případy se najdou i jinde :o) jak vidím
(Jenda – WWW) Vloženo 15.04.2005, 20:51:34
Jana:
Ty jsi pipina. Já taky nosím jenom černou. Je to nenápadná barva, díky které si mě lidé nevšímají, což mi nesmírně vyhovuje.
(Tom) Vloženo 16.04.2005, 15:31:55
hehe, kde jsou nove zapisky? porad nic noveho a to uz ted mam "know-how" jak cist tvuj blog s cernym pismem na bilem pozadi ;-))
(gu4n0) Vloženo 17.04.2005, 22:50:38
Často nosim černou, protože se mi zkrátka líbí. Zároveň mám ale i skvělý růžový triko a žádná pipina proto nejsem. Je to o tom, co se komu líbí, a jestli má někdo i pocit, že mu růžová sluší, tak proč ne. Spojovat inteligenci s vkusem na barvu je podle mě teda docela mimo. Zabejvat bych se tim začala v případě ne růžový triko, ale až baretek a plastový náušnice v oné barvě. .. Jakejkoliv extrém podle mě neni "zdravej", nejde spíš o to?
(Porcelain Doll) Vloženo 18.04.2005, 10:02:51
Jana: ... a taky moc chlastám a nemám ráda děti... to jsem ale fuj!

Jade: Jako milovnice spodního prádla, bych růžové kalhotky zakázala a jejich nošení trestala pokutou – vybrané peníze by se využily na přebarvení všeho růžového na přijatelnou barvu:)

concorda: Můj táta učil na zvláštní:) Jelikož se ale právě nacházím v prostředí středoškolském, i když na druhé straně barikády, tak vím, že se SŠ se zvláštní školou může klidně utkat o prvenství, kde se nachází víc debilů:)

Jenda: Nene, seš taky blbá pipina, co má plnou hlavu mindráků:)))

Tom: Tak to můžeš využít pro příští zápisek o tom, jak se chlastá v Alpách... jo, a taky lyžuje, samozřejmě:))

gu4n0: V lavici vedle mě sedí kamarádka, která je blondýna a občas nosí s mírou růžovou – bez ní bych neprolezla z matiky a z fyziky. Jenže pět dní v týdnu mám taky výhled na růžová záda, růžový pásek a růžová tanga lezoucí z džín – a o inteligenci těchto spolužaček mám jisté pochybnosti.
Jo, jde o to, že nic se nemá přehánět – a růžová má ten problém, že se to s ní dá přehnat lehce...
(Tom) Vloženo 18.04.2005, 22:19:05
pd: no uz se tesim na dalsi cestopis pani Vodky :*)
po přečtení téhle diskuze... (ripáček – WWW) Vloženo 19.04.2005, 10:57:46
... si definitivně MUSÍM sehnat růžový tričko a sledovat reakce okolí!
(tláča) Vloženo 19.04.2005, 16:30:56
No ty vole a teď jsem zase v pytli já, nejenže nevím, co je metrosexuál, ale ani nevím, co je userstár a co ... nebo kdo je moderátor.

Tím dádem nejsem IN ... ALE :) mám ve stojanu tři lahve růžové frankovky.
(Porcelain Doll) Vloženo 20.04.2005, 16:04:25
Tom: Cestopis končí rakouským dílem, kde paní Vodka Pražská zakončila svou pouť:)

ripáček: A pak dej vědět;)

tláča: Tak s frankovkou seš in přinejmenším u mě:))
(tláča) Vloženo 20.04.2005, 20:04:22
tebe je táááák lehký nachytat, dyk jsi řikala, že růžovou neeesnáááášííííššššš ;) (?)
(Porcelain Doll) Vloženo 20.04.2005, 20:33:17
Ale upřesnila jsem, kde:) A vono vlastně jako... existuje vůbec růžová frankovka?:)))
(Martuf) Vloženo 20.04.2005, 21:00:54
Tak sem zapnul bednu, zrovna dávaj vypadáš skvěle a hádejte jaká barva po tý přeměně triumfovala... s tim se nic nenadělá...
(Benny) Vloženo 20.04.2005, 21:02:29
myslim ze do Vypadas skvele narvali snad vsechny buzny z ceske televize, chybi jen Hemala...
Tos ještě dopadla dobře... (neviâthiel – Mail – WWW) Vloženo 25.04.2005, 10:56:47
... že ještě máš šanci být cool a in. To já su tak nemožná, že už neexistuje náprava. Mně bylo jednou hubenou in a cool oblečenou prodavačkou řečeno, že takové velikosti, jaké mám já, se vůbec nevyrábí, a že největší je tahle, a podala mi rifle. Na první pohled mi bylo jasné, že se do nich nenacpu, tak jsem poděkovala a pálila pryč...
(Porcelain Doll) Vloženo 25.04.2005, 15:27:43
Mně je zato naznačováno pohledem, že pro někoho, kdo stojí v New Yorkeru komplet v černé, se věci nevyrábí;)
(neviâthiel – Mail – WWW) Vloženo 25.04.2005, 21:42:06
Hm, jasně:) moji kamarádku jednou jakási holka na ulici seřvala, jak prý to vypadá (je trochu oblejší a sportuje)... mně zase v Nex Yorkeru nikdo nepřehlídne, když vlaju mezi regály v černé (neustále se uvolňující šátek a batika sukně)... má to svoje výhody, mně si zapamatuje každý... in dívky ne...
(Porcelain Doll) Vloženo 26.04.2005, 13:25:11
Dneska chce být "in" každá blbka, a tak se pořádají masové útoky na New Yorkery a podobné obchod, takže není divu, že z řady vybočuje každá, u které převažuje jiná barva než růžová, žlutá a světle zelená:)
(ta jiná – Mail) Vloženo 27.04.2005, 09:24:42
Zapomínáte na oranžovou, té je taky všude plno, neomezujte své obzory! A ta tyrkysová...
(neviâthiel – Mail – WWW) Vloženo 27.04.2005, 16:39:33
... a hlavně ty, které nocí růžovou, oranžovou, světle zelenou a světle modrou a nesluší jim... většinou ani střih... jinak já si nedávno koupila v Zaře halenku, made in India... ale je strašně výrazná a 2x dražší než Sanu Banu hadry, protože ti blbci to dovážejí zkratkou přes Brazílii... (smajl třeštící oči na blbost obchodníků)
(Jita) Vloženo 28.04.2005, 17:36:24
chcete říct, že když mám růžovou podprsenku, jsem úchylná???
A zelenou ze mě po těch letech co ji nosím nikdo neserve. Jde mi k očím.
(neviâthiel – Mail – WWW) Vloženo 30.04.2005, 21:43:31
Já mluvím o těch, které zelenou servou ze sebe samy, jakmile začne být in bílá...

Žádné komentáře:

Okomentovat